Esenler Emniyeti'nden Sıkı Denetim

Esenler Emniyeti

Esenler İlce Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler pazar günü Esenler’de kahvehanelere ve internet kafelere rutin uygulama yaptılar.

Esenler Emniyeti'nden Sıkı Denetim
 

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler pazar günü Esenler’de kahvehanelere ve internet kafelere rutin uygulama yaptılar.
 
Gündüz öğle saatlerinde yapılan uygulamada internet kafe ve işyerlerinde şüpheli gördükleri şahısların üst araması yapılırken, Genel Bilgi Taramada’dan (GBT)  bilgiler alındı. Özellikle son günlerde Esenler'in gündeminde olan madde bağımlılığı konusunda şüphelendikleri bir durumu hemen polise ihbar edilmesini isteyen emniyet yetkilileri bunun bir vatandaşlık borcu olduğunu kaydetti. Polis ekiplerinin yaptığı bu uygulamalardan işletme sahiplerinin ve vatandaşların memnun olduklarını gördük.

Namuslu insanlar, namussuzlar kadar cesur olmalı
Esenler Ninehatun Mahallesi'nde rutin uygulama yapılan Kahvehane sahibi Ali Yanılmaz” bu uygulamalar ara sıra değil devamlı yapılmalıdır. Bizler bu uygulamalardan asla rahatsız değiliz. Emniyet bizlerin can ve mal güvenliğini korumakla görevlidir, kendilerine teşekkür ederiz. Her vatandaş, vatandaşlık bilinci ile davranırsa inanın ki suçlular suç işlemekten çekinecek ve huzurlu bir ortam oluşmuş olacak. Hani geçmişte devlet büyüğümüzün söylediği gibi “Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadan o memlekete kurtuluş yokturifadelerinde bulundu.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli