Esenler Emniyetinden Korsan CD Operasyonu

Esenler Emniyetinden Korsan CD Operasyonu

Esenler Emniyet Müdürü Erol Öztaş göreve başladığı günden bu güne kadar tüm Emniyet birimleri ile yapmış oldukları başarılı operasyonlarla Esenler halkının güven ve huzurunu sağlayarak önemli



Esenler Emniyetinden Korsan CD Operasyonu
 
Esenler Emniyet Müdürü Erol Öztaş göreve başladığı günden bu güne kadar tüm Emniyet birimleri ile yapmış oldukları başarılı operasyonlarla Esenler halkının güven ve huzurunu sağlayarak önemli başarılarına bir yenisini daha eklediler.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri piyasaya korsan CD ve DVD ürünü satışı yapan iş yerlerine yönelik operasyon yaptılar. 15,05,2014 günü Yapılan operasyonlar sonucunda Turgutreis Mahallesi ve Oruçreis Mahallesinde çok sayıda korsan CD ve DVD Satışı yapan beş ayrı işyeri hakkında yasal işlem yaptılar.
 
Bu iş yerlerine yapılan aramalarda vizyona yeni girmiş olan filimler başta olmak üzere porno, oyun ve müziklerden oluşan 12 bin adet korsan CD ve DVD ye el koydular. El konulan korsan CD ve DVD ler Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay ile ilgili iş yeri sahipleri olan kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet yetkililerin vermiş olduğu bilgilere göre bundan sonra Esenler İlçesinde faaliyet gösteren korsan ürün simsarlarına yönelik çalışmalarının aralıksız süreceğini bildirdiler.




 
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli