Esenler Emniyetinde Zehir Tacirlerine Aman Yok

Esenler Emniyetinde Zehir Tacirlerine Aman Yok

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gözaltına alınanlardan 27'si tutuklandı. Esenler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğ



Esenler Emniyetinde Zehir Tacirlerine Aman Yok
 
Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gözaltına alınanlardan 27'si tutuklandı. Esenler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden getirdikleri uyuşturucuyu torbacı...


Esenler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden getirdikleri uyuşturucuyu torbacı tabir edilen sokak satıcıları aracılığıyla piyasaya süren zehir tacirlerine göz açtırmadı. Ocak ayından buyana 25 ayrı operasyon yapan polis, takibe aldığı uyuşturucu satıcılarını tek tek yakaladı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde satışı yapılan uyuşturucular zula tabir edilen gizli bölmelere yerleştirilmiş olarak bulundu.

Yapılan baskınlarda toplam bin 310 gram bonzai, bin 66 gram esrar, bin 48 adet uyuşturucu hap, 7 adet tabanca, 4 adet av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu geliri olduğu düşünülen 17.150 TL. Paraya da el konuldu. Baskınlarda gözaltına alınan 69 kişiden 27’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Operasyonun yapıldığı Mahalleler

Fatih Mahallesinde 29 grambonzai üzerinde ele geçirilen 25 Yaşındaki H.A tutuklanmıştır. Oruç Reis Mahallesinde yapılan ev aramasında 100 gr. Bonzai ve 4 adet av tüfeği ele geçirildi. 23 yaşındaki Ö.D. ve 26 yaşındaki E.D.tutuklanmıştır. Aynı Mahalde yapılan ev aramasında 51 gr. Bonzai ele geçirilmiş ve 40 yaşındaki U.A tutuklanmıştır. Nine Hatun Mahallesinde yapılan takip sonucunda 59 Yaşındaki K.Y ve 29 yaşındaki. MD. 30 yaşındaki M.Ü. 28 yaşındaki F.T.630 adet extacy hap ele geçirilmiş ve 3 kişi tutuklanmıştır. Aynı Mahallemizde 27 yaşındaki şahıs üzerinde 18 adet fişek 44 gr. Bonzai 9 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş Takibat sonucu şahıs tutuklanmıştır. Namık Kemal ve Tuna Mahallerinde ev aramalarında 268 gr. Bonzai 20 gr. Esrar ele geçirilmiş ve 17 yaşındaki. B.tutuklanmıştır. Tuna mahallesi iş yerlerinde yapılan aramalarda 258 gr. Bonzai 132 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş 22 yaşındaki M.K ile birlikte 64 yaşındaki N.Ç. yapılan takibat sonucu tutuklanmıştır.


Fevzi ÇakmakMahallesinde yapılan baskınlarda 205 gr. Bonzai 1045 tl. Para bir adet Rambo bıçağı ele geçirilmiş olup 40 yaşındaki M.S.39 yaşındaki H.S. ve 31 yaşındaki O.A.tutuklanmıştır. Fatih Mahallesi İşyerlerinde yapılan baskın sonucu 17 gr. Bonzai 2 adet extacy hap 1 adet tabanca 125 tl paraya el konulmuş 27 yaşındaki Ş.Y. yapılan takibat sonucunda tutuklanmıştır. Kâzımkarabekir ve Turgut reis Mahallelerinde yapılan operasyonlarda bir iş yerinde 18 gr. Esrar 89 adet extacy 360 tl para ele geçirilmiş olup 26 yaşındaki H.A.H.T. ve 25 yaşındaki N.U.yapılan takibat sonucu tutuklanmıştır.


Bir çay ocağında yapılan aramada 88 adet uyuşturucu hap 5 gr. Bonzai bir adet tabanca 1485 tl para ele geçirilmiş 37 yaşındaki E.A yapılan takibat sonucu tutuklanmıştır. Çeşitli mahallerimizde devam eden operasyonlarda çok sayıda fişek silah uyuşturucu hap ve uyuşturucu ele geçirilmiştir.


Zehir tacirlerine yönelik operasyonların hız kesmeden devam edeceğini aktaran yetkililer, vatandaşların gördükleri şüpheli durumları 155 Polis İmdat Hattı’na bildirilmesi istedi.









  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli