Esenler Emniyeti Huzur Toplantısını Yaptı

Esenler Emniyeti Huzur Toplantısını Yaptı

Emniyet Müdürlüğü çalışmaları yaklaşık bir yıllık süreç kapsamında karşılaştırıldığı toplantıda geçen yıla göre asayiş ve huzur adına büyük mesafeler kat edildiği ortaya

Esenler Emniyeti Huzur Toplantısını Yaptı
 
Emniyet Müdürlüğü çalışmaları yaklaşık bir yıllık süreç kapsamında karşılaştırıldığı toplantıda geçen yıla göre asayiş ve huzur adına büyük mesafeler kat edildiği ortaya çıktı.
 
Yılda bir gerçekleştirilen Huzur Toplantısı Esenler İlçe Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Huzura katılım yoğundu. Ancak toplantının olumlu sonuçlar doğurması adına davet edilen kurum ve kuruluşların yeni yılda gözden geçirilmesi gerekliliği ortaya çıktı.
 
Esenler Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Huzur Toplantısı’na Esenler Kaymakam Vekili İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Ercan, CHP, AKP, SP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Odası temsilcisi, muhtarlar, okul aile birliği üyeleri, STK temsilcileri ve yerel gazeteciler katıldı.
 
Toplantıya şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlandı. Daha sonra şehitler için Kur’an tilaveti ve dua yapıldı.
 
Esenler Kaymakam Vekili İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş ve Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun konuşmalarının ardından Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren  Esenler’deki suç ve suçlulara karşı verilen mücadeleyi gösteren bir sunum yaptı.
 
Emniyet Müdürlüğü çalışmaları yaklaşık bir yıllık süreç kapsamında karşılaştırmalı olarak, rakamsal boyutta anlatıldı. Verilen rakamlarda geçen yıla göre asayiş ve huzur adına büyük mesafeler kat edildiği ortaya çıktı…
 
Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren’in sunumu sonrası, Esenler Kaymakam Vekili İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş ve Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Emniyet Müdürü katılımcıların değerlendirmelerini not aldılar ve sorularını yanıtladılar.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli