Esenler Emniyet Müdürü değişti

Esenler Emniyet Müdürü değişti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki yapılan değişiklikler ile birlikte Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş Avcılar Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilirken yerine 3. Sınıf Emn



Esenler Emniyet Müdürü değişti
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki yapılan değişiklikler ile birlikte Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş Avcılar Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilirken yerine 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz getirildi.
 
Esenler'de görev yaptığı kısa süre içinde Esenler'deki toplumsal ve aile içi şiddeti sonlandırmak adına birlik ve beraberliği sağlamak için çaba harcayan Öztaş’ın vedası da hüzünlü oldu. Öztaş, yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Esenler'de birlikte çalıştığım çalışkan gayretli mesai arkadaşlarım, Polis Derneğimizin üyeleri özel dostlarım ve şehir güvenliğini önemseyen ve destek olan başta değerli Kaymakamımız, Belediye Başkanımız olmak üzere birçok yönetici ve esnafımızın sayesinde, Esenler genelinde suçu önleme ve suçla mücadele konusunda iyi niyetle örgütlenmiş önemli çalışmalar yaptık. Bundan dolayı Esenler'in samimi insanlarını meslek hayatımın geriye kalan bölümünde hürmetle anacağım.

Güzel hatıralarla bugün burada veda ederken, kozmopolitin sevgiyle yaşatıldığı Esenler'i ve saygıdeğer sakinlerini muhabbetle selamlıyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli