Esenler Divriği Ovacık Köyü Derneği Kongresini Yaptı

Esenler Divriği Ovacık Köyü Derneği Kongresini Yaptı

Esenler'in çağdaş ve demokratik derneklerinden Divriği Ovacık Köyü Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunu 25 Ocak 2015 Pazar günü Esenler ilçesinde bulunan dernek merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı.

Esenler Divriği Ovacık Köyü Derneği Kongresini Yaptı

Esenler'in çağdaş ve demokratik derneklerinden Divriği Ovacık Köyü Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu'nu 25 Ocak 2015 Pazar günü Esenler ilçesinde bulunan dernek merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı.
 
Demokratik bir ortamda gerçekleşen kongrenin Divana kuruluna İsmail Çınar Özgür Çekem Gürsoy ve Cihan Özcan seçildi. Kongrenin Açılış konuşmasını dernek başkanı Gülsüm Kaya yaptı.  Kaya, köylülerine selamlama konuşmasının ardından geçmişteki faaliyetlerini anlattı ve birlik beraberlik mesajları verdi.
 
Dernek başkanı Gülsün Kaya’nın faaliyet raporu, Fikri Gürsoy’un Mali raporu ve Sait Özdamar’ın Denetleme raporunu okumasının ardından raporlar üzerine görüşler belirtildi ve ibrası yapıldı.

Daha sonra seçimlere geçildi. Yönetim ve denetim kurullarının seçimi tek liste halinde oylanarak derneği 2 yıl süreyle yönetecek yeni liste üyelerin oyları ile belirlendi.
 


Temenni ve dileklerin ardından olağan genel kurul sona erdi.
Genel kurulun ardından yönetim kurulu kendi içerisinde yapmış olduğu ilk toplantıda
Başkan Birkan Özcan,
Başkan Yardımcısı Oğuz Gürcan Gürsoy,
Sekreter Mehmet Şimşek ( Hasan Oğlu ),
Mali Sayman İbrahim Kaya ( İsmail Oğlu )
Üyeler Asiye Gürsoy, Hıdır Özcan, Gülsün Kaya, Metin Karaköcek, Hakan Gürsoy, Ali Fuat Karaköcek, Çağdaş Çağlar Öztürk, Ali Özcan ( Hasan Oğlu ), Cumhur Ferman Öztürk, ve Satı Özer olarak belirlendi.
Denetleme kurulu asıl üyeleri Sait Özdamar, Muharrem Gürsoy, Nejdet Öztürk, yedek üyeleri ise Erdal Nergiz, Hüseyin Özcan ve Sait Özcan   

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı