Esenler Cem Evi Karanfiller Dağıttı- 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Esenler Cem Evi Karanfiller Dağıttı- 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Esenler Cemevi başkanı Cemal Özdemir ve Cemevi yöneticileri, gençlerle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Esenler Çiftehavuzlar mahallesinden başlayarak Esenler’de birçok noktada olmak &u

Esenler Cemevi başkanı Cemal Özdemir, yönetim kurul üyeleri, Cemevi dedesi ve kalabalık gençlerle Esenlerin sokaklarında demet demet karanfiller dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.
Esenler Cemevi başkan ve üyeleri ellerinde karanfillerle mahalleleri dolaşarak birçok noktada emekçi kadınlarla sohbet ettiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

İYİ Parti GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı’nın işyerine uğrayan Esenler Cemevi başkanı ve yönetimi, işyerinde çalışan emekçi kadınlara ellerindeki karanfilleri sundular. Daha sonra İYİ Parti GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı’nın ve CHP İBB Meclis üyesi Fettah Dindar’ın ikram ettiği çayları içtiler. 


Esenler Metro istasyonlarında ve cumhuriyet meydanında karanfil dağıtarak çalışan emekçi kadınların bu anlamlı gününü kutlayan Esenler Cemevi yönetimi, üyeleri ve çalışanları Esenler halkından alkış aldılar.
Hayatımızın her anında yanımızda olduğunu hissettiren, fedakarlığı, üretkenliği, sevgiyi, şefkati temsil eden değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

Esenler Cemevi Başkanı Cemal Özdemir, gazetemize yaptığı açıklama şöyle…
  • Cemal Özdemir: cennetin annelerin ayakları altında olduğu inancımızla, gelenek ve göreneklerimizde saygın bir yeri bulunan kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Sosyal ve siyasal hayatta daha ileri konumlarda yer almalarının, toplumuzun geleceğinde uyandıracağı etkinin de farkında olarak, kadına şiddete hayır diyerek,  kadına şiddet uygulayanların en şiddetli şekilde cezalandırılmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle gösterdikleri fedakarlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbali için canlarını feda eden, kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin asalet timsali anneleri ile eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine ver verildi. 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli