Esenler Çanakkale yi Meydanda Yaşadı

Esenler Çanakkale yi Meydanda Yaşadı

Esenler Hasip Dinçsoy İ.Ö. O öğretmenleri ve öğrencileri Çanakkale Savaşlarının ruhunu ve özünü anlatan “Şiir, Resim ve Kompozisyon” sergisi açtılar.

Haber/ Atakan Koç


Esenler Çanakkale yi Meydanda Yaşadı

 
Esenler Hasip Dinçsoy İ.Ö. O öğretmenleri ve öğrencileri Çanakkale Savaşlarının ruhunu ve özünü anlatan  “Şiir, Resim ve Kompozisyon” sergisi açtılar.
 
Hasip Dinçsoy İ.Ö. O önünde açılan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Doya doya Çanakkale’yi  yaşadılar. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kahramanlık destanını dinlediler ve Çanakkale’nin 98 yıl önceki durumu hakkında bilgi edindiler.
 
Hasip Dinçsoy İ.Ö.O nun böyle bir sevgiyi hazırlamasında emeği geçen öğretmenlerden Metin Korkmaz, Adnan Albayrak, Figen Bağcı ve diğer öğretmenlerin organizasyonda mutlulukları gözlerindeki ışıktan belli oluyordu. Öğretmenlerin Esenler Halkının yapılan böyle bir etkinliğe yoğun katılım sağlamaları, etkinlikteki coşkuyu ve heyecanı zirveye çıkararak etkinliğin anlamını gözler önüne sermiştir.
 
Konuştuğumuz öğretmenlerden Metin Korkmaz “Biz bu etkinliğimizi uzun bir çalışma sonucunda hazırladık böyle bir etkinliği hazırlarken birçok konuya dikkat etmemiz bilinciyle çalışarak Çanakkale ruhunu Esenler Halkı ile buluştura bildiysek ne mutlu bizlere. Emeği geçen başta okul müdürümüze, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve okul aile birliğine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı