Esenler CHP'den Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Esenler CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler’de alternatif 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yaptı. Adeta cumhuriyetle hesplaşmak isteyenlere ders verir şekilde yapılan kutlamada İstiklal Marşı coşku ile okundu.

Esenler CHP’den Coşkulu 23 Nisan Kutlaması


Cumhuriyet Halk Partisi Esenler’de alternatif  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yaptı. Adeta cumhuriyetle hesplaşmak isteyenlere ders verir şekilde yapılan kutlamada İstiklal Marşı coşku ile okundu.

Günler öncesinden hazırlanan etkinlik alanına CHP’liler saatler öncesinden gelerek kutlamanın yapılmasını beklediler. Atatürk büstüne Konulan çelenkten ve okunan istiklal marşından sonra uzunca bir süre milletçe akışlayarak Esenler halkına mesaj verdiler. Sunum töreninden sonra ilçe binasının önüne kurulan sahneden Ekrem Ater Halk Korosu ile Türküler ile, şarkılar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması yapıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalara CHP örgütü, CHP İstanbul İl başkanı Murat Karayalçın ve 2. Bölge Milletvekili Adaylarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamada CHP İl Başkanı Murat Karayalçın  kısa konuşma yaptı.

“Bugün Meclisimizin Kuruluşunun 95. Yıl Dönümünü Kutluyoruz.”


 Karayalçın  “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün siyaset yok ve bizde bugün siyaset yapmadan herkesi kucaklıyoruz. Bugün bayram ve halk türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz. Çünkü bugün Meclisimizin Kuruluşunun 95. Yıl Dönümünü kutluyoruz. Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutluyoruz. Sevgili çocuklar sizlerin bayramınızı kutluyoruz. Onun için ben ve Milletvekili adaylarımız sadece sizleri selamlamakla yetiniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız ve kandiliniz kutlu olsun.” Diye konuştu.
 









  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı