Esenler, CHP yürüyüşüne alkışlarla destek verdi

Esenler, CHP yürüyüşüne alkışlarla destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları “Milletçe alkışlıyoruz” yürüyüşü kapsamında adeta Esenler’e çıkarma yaptılar. Davutpaşa Caddesi’nin sonundan Dört

Esenler, CHP yürüyüşüne alkışlarla destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları “Milletçe alkışlıyoruz” yürüyüşü kapsamında adeta Esenler’e çıkarma yaptılar. Davutpaşa Caddesi’nin sonundan Dörtyol Meydanı’na kadar alkışlayarak yürüyen milletvekili adaylarına vatandaşlarda alkışlarla destek verdiler.


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları bugün Esenler’de CHP İlçe Örgütüyle birlikte Davutpaşa Caddesi’nin sonundan Dörtyol Meydanı’na kadar yürüdüler. Meydandaki tüm siyasi parti stantlarına uğrayan ve başarılar dileyen milletvekili adayları daha sonra esnafları ziyaret ederek, yaşanabilir bir Türkiye için vatandaşlardan oy istediler.   

Milletçe alkışlıyoruz yürüyüşüne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Sencer Ayata’ya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar “Bizi bunlardan kurtarın” diye dert yandılar.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı