Esenler CHP Meydanda Yok

Esenler CHP Meydanda Yok

Türkiye’yi yakından ilgilendiren Genel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen Esenler’de ki ana muhalefet ilçe başkanı ve yöneticileri bir türlü alanlara çıkıp çalışmalara başla

Esenler CHP Meydanda Yok…

Türkiye’yi yakından ilgilendiren Genel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen Esenler’de ki ana muhalefet ilçe başkanı ve yöneticileri bir türlü alanlara çıkıp çalışmalara başlamadılar.

Pazar günü iktidar ve muhalefet partilerinin Esenler Cumhuriyet meydanını deyim yerinde ise, seçim arenasına çevirdiler. Kurdukları stantlarda, üye kaydı ve programlarını anlatarak, seçim stardı verdiler. CHP’nin Pazar günü Esenler Cumhuriyet meydanında her hangi bir çalışma yapmaması,  CHP’lilerin yoğun tepkisine neden oldu. Bazı partililer, ilçenin yöneticilerinin alanlara çıkmamasına parti bayraklarının ve bir standının Cumhuriyet Meydanında olmamsına tepki göstererek sitem ettiler.


"Çare, halkın kendisidir, yani bizleriz"
CHP’lilerin parti yöneticilerine sitemleri şöyleydi.‘’ Bizler iktidar olmak istiyoruz. İktidar olmanın yolu da, çalışmaktan geçer, parti programını ve partimizin projelerini halkımıza anlatmakla iktidar olmamız gerçekleşir. Ancak, İlçe Başkanı ve yöneticilerimiz, bırakın alanlara çıkmayı, bugün ilçemizi açmamaları düşündürücüdür. Mevcut yöneticiler Partimizin iktidar olacağına inanmadıklarını düşünebilirler. Ama biz iktidar olacağımıza inanıyoruz. İlçeye rağmen, çalışacağız, Partimizin iktidar olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten mevcut ilçenin, bu iktidar yürüyüşünde hiç bir katkı sunacağına hiçbir zaman inanmadık. Kendilerinin de iktidar olma gibi bir düşüncelerinin olduğunu da zannetmiyoruz. ’ dediler.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı