Esenler CHP Gençliği Fırtına Gibi....

Esenler CHP Gençliği Fırtına Gibi....

Esenlerdeki CHP’nin gönüllü gençleri gönüllüler çalışma merkezinde diger CHP ilçelerinden gelen gençlerle sabah kahvaltısında buluştu.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com/Ersel AYDOĞDU

Esenler CHP Gençliği Fırtına Gibi.

 

Esenlerdeki  CHP’nin gönüllü gençleri gönüllüler çalışma merkezinde sabah kahvaltısı düzenlediler. Kahvaltıya İstanbul’un değişik ilçelerinden CHP gençlik komisyonlarında görev yapan gençlerde katılım sağladı.

 

CHP li gençler Yerelden, genele birçok konuyu konuştu. Kahvaltılı toplandı da üst yönetim çalışmalarına ve parti içi anti demokratik yapılanmalara tepkilerini dile getirdiler.

Bu güne kadar yanlış uygulamalarla , ahbap çavuş ilişkileriyle  ve parti içi demokrasiyi işletmeyen bu anlayışa dur demeliyiz diyen gençler bundan sonra değişik ilçelerde gençlik toplantıları yapacaklarını söylediler.

 

Kahvaltılı toplantının amacını  kısa bir konuşma ile dile getiren Esenler CHP halkın gönüllülerinden Ozan Işık  bizleri bayrak asan, broşür dağıtan elaman gibi görüyorlar. Biz proje üreten, yönetimlere katkı sunan, susmayan konuşan ve siyaset yapan gençler olarak anılmak istiyoruz.

Üst yönetimlerin hak, hukuk ve adaletten ayrılmadan herkesi kucaklayan hiçbir kimseyi  ötekileştirmeyen anlayışın hakim olmasını istiyoruz.dedi

 

Daha sonra söz alan CHP gençliğinden biri olan  Avukat Çağdaş Karaküçük CHP gençliği nasıl olmalı , Gençlik Kurultayının neden gerekli olduğunu gerekçeleri ile CHP gençliğine anlattı. Karaküçük “ biz birçok ilçe gençliği ile bir araya gelerek toplantılar düzenledik. Bundan sonrada değişik ilçelerde partili gençler ile toplanacağız.Sorunlar çok ama Esenlerin sorunları bütün ilçelerden daha fazla olduğunu gördük. Bu sorunlar hepimizin sorunları ben bir hukukçu olarak parti içi demokrasinin hukuk kuralları çerçevesinde parti disiplinine riayet ederek çözülmesinden yanayım ve emeğin kutsal sayılarak, yücelmenin esas olduğunu düşünüyorum. Önümüzde ilçe kongreleri var bu kongrelerde kadın ve gençliğin çoğunla yer alması için gerekli mücadeleyi yapmalıyız. dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı