Esenler Büyük Bir Faciadan Döndü

Esenler Büyük Bir Faciadan Döndü

Esenler Ayazma Caddesi yokuşunda insanların hayatını hiçe sayan bir hata nerede ise büyük bir faciaya sebep olacaktı.

Haber/ Ömer Turan



Esenler Büyük Bir Faciadan Döndü

 
Esenler Ayazma Caddesi yokuşunda insanların hayatını hiçe sayan bir hata nerede ise büyük bir faciaya sebep olacaktı.
 
Esenler Ayazma Caddesinde sabah saat 11.30 sıralarında büyük bir kaza, çok şükür kimsenin burnu bile kanamadan atlatılmış oldu. Rampa yukarı arızalanan beton aracını başka bir araç halat bağlayarak çekiyordu. Rampanın sonunda ki ışıklara gelindiğinde arızalı aracı çeken öndeki araç kırmızı ışığın yanmasıyla durdu, ne olduysa bundan sonra oldu.
 
Halatı kopan arkadaki ağır tonajlı beton aracı bir anda rampadan aşağıya son sürat kaymaya başladı. Arkadan gelen araçlar sağ sola kaçışmaya başladı. Kaçamayan kamyonet, kamyonetide altına alarak sürükleyip 99 depreminde hasar gören binada bulunan iş yerine soktu. Binada bulunanlar, işyeri sahipleri ve çevrede ikamet edenler büyük bir gürültü üzerine korku ve panikle balkonlarına çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştılar.
 


Kaderimiz Böyleydi
 
Olay yerine gittiğimiz de manzara korkunçtu işyeri hasar gören Turan Öztürk “ Ben mahvoldum dükkânım hasar gördü. Çok şükür ölümlü bir olay olmadı. Bu çağda ve teknolojinin ilerlediği günümüzde böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Yeterli güvenlik önlemleri alınmadan araç çekmek hangi akıllının işidir. İşte gördüğünüz gibi kopan parça elimde insan hayatı bu kadar ucuz mu burada birçok insanda ölebilirdi. Bu sorumsuzluğun hesabını vermeliler ama toplumumuza alıştırmışlar “Kaderimiz Böyleydi” ben bu söylemlere ve bu yanlışlara şiddetle karşı çıkıyorum her şeye rağmen hayatta kalabilmişsek buna da duacıyız” diye ifadelerde bulundu.



  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı