Esenler Belediyesinin İhmalkârlığı (Küçük çocuğun kolu kırıldı)

Esenler Belediyesinin İhmalkârlığı (Küçük çocuğun kolu kırıldı)

Dün akşam iftar sonrası Esenler Cumhuriyet Meydanında belediyenin, kurduğu sahnenin demirlerinin tamamen sökülüp taşınmamasının sonucu ağır oldu. İhmal bir çocuğun kolu kırılmasına, ailenin mağduriyetine neden ol

Esenler Cumhuriyet meydanında yaşanan olaya vatandaşların yanı sıra siyasi partilerden de tepki geldi. Kolu kırılan çocuğun ailesi gözyaşlarına boğuldu. Meydana çağırılan 112 ambulans yaralı çocuğa müdahalede bulundu ve vatandaşlarım yardımıyla yaralıyı hastaneye götürdü.

DEMİR YIĞINININ GÖRÜNTÜSÜ ÇİRKİN VE TEHLİKELİ
Vatandaşlar: Belediye burada bir faaliyet için sahne kurdu, kurulan sahne kalıntısı demirler faaliyet bitiminden sonra kaldırılmalıydı. Bizler için yapıldığı söylenen bu meydan görüyoruz ki bizler için değil birilerinin keyfine yapılmış ve o birilerinin keyfine göre kullanılıyor” dedi.

Başka bir vatandaş ise, “daha kötüsü olabilirdi o zaman alandan sorumlu olanlar ve belediye yetkilileri bu işin altından kalkabilecekler miydi, hesabını nasıl vereceklerdi. Bakınız burada bir demir yığını duruyor, güvenlik şeridi yok hiçbir önlem alınmamış. Göründü ise çirkin ve tehlikeli. Çocuklar yaşanacak tehlikeye aldırış etmeden, annesinin, babasının elinden kaçıyor veya dalgınlıkla oynamak için buraya kaçıyor. Allah korusun yaralanmanın yanı sıra düşüp ölebilirdi. Bu sahne kalıntısı demir yığını yayaların yürümesine engel ve tehlikeli, bu manzara Esenlere ve bu meydana yakışmıyor” dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli