Esenler Belediyesinden çocuk parkına ruhsatsız inşaat!

Esenler Belediyesinden çocuk parkına ruhsatsız inşaat!

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Göksu, Esenler sondurak mevkiinde bulunan çocuk parkına, usulsüz ve ruhsatsız inşaat başlattı. Bir taraftan akıllı şehir projesiyle yaygara koparan Belediye Başkanı diğer taraftan, yeşil aland

Akıllı Şehir Esenlerin çevre yolu çıkışında, mahalle arasında bulunan binaların arasına sıkışan ve mahallede yaşayan çocukların nefes alabileceği parka beton dökülerek inşaat yapımına başlandı. Çocuk parkına inşaat yapılmasına tepki koyan mahalleliler,” bir taraftan akıllı şehir diyeceksin, diğer taraftan akla mantığa uymayan işler yapacaksın yanı şeytanın bile aklına gelmeyen işlere bulaşacaksın” diyerek Belediye Başkanı Göksu’ya, göndermede bulundular.    
Mahalle sakinleri, “Bu Parkta çocuklarımız nefes alırken bizlerde piknik yapıyorduk, yeşille buluşuyorduk, çocuklarımızın ayakları toprağa basıyordu.  Buraya aklı evveller betondan birşeyler yaparak tek sosyalleşeceğimiz, çocuklarımızın oynayacağı, mahallelilerin yeşille buluşacağı yerimize Belediye hizmet yapıyorum diyerek betonlaştırmasına anlam veremedik” dedi.

“MAHALLELİ CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI KAHVE İŞLETMECİSİNE TEPKİLİ”
Bir başka mahalle sakini ise, “bu alanda ne yapıldığını anlamadık. Bir taraftan yeşil alanları çoğaltacağız diyen belediye başkanı Göksu, yeşili katlediyor, diğer tarafta ise bu mahallede kahve işleten ve yerel seçimlerde CHP Belediye meclis üyesi adayı olmuş, CHP İlçe yöneticisi ve eski belediye meclis üyesinin, gözüne sokulan, yanıbaşındaki bu betonlaşmayı görmemesi aralarında bir çıkar ilişkisi mi var dedirtiyor. Göksu vatandaşı uyutuyor ama en çok uyuyan ise muhalif siyasetçiler. Ben kendilerine soruyorum siz havuz ararken sayın belediye başkanı çocuk parkını götürdü, siz uyuyun, sen uyu belediye meclis üyesi adayı olmuş zavallı CHP’li” diyerek sitemde bulundular.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli