Esenler Belediyesi'nde neler oluyor?

Esenler Belediyesi

Üniversite mezunu olmadığı öğrenilen Arzu Özdağan Kelle isimli bir kadının Esenler Belediyesi’nde yaklaşık 6 yıldır önemli görevlerde çalıştığı ortaya çıktı. Teftiş Müdürlüğ&u

Esenler Belediyesi’nde neler oluyor?

Üniversite mezunu olmadığı öğrenilen Arzu Özdağan Kelle isimli bir kadının Esenler Belediyesi’nde yaklaşık 6 yıldır önemli görevlerde çalıştığı ortaya çıktı. Teftiş Müdürlüğü’nde 1,5 yıl Yeminli Zabıt Katipliği yapan Kelle’nin Veteriner Müdürlüğü’nde ise hak edişlerin altında imzası var iddiaları kafaları karıştırdı.

Bu durumun ortaya çıkmasının ardından Esenler Belediyesi’nin Arzu Özdağan Kelle isimli çalışanını “Kendinde bulunmayan vasıfları var göstererek sahte beyanda bulunmak ve haksız kazanç elde etmek” iddialarıyla işten çıkardığı öğrenildi.

Cevap bekleyen sorular:

1-) Arzu Özdağan Kelle’nin Esenler Belediyesi’ne yaptığı iş başvuru belgesinde mezuniyet bölümünde Lise mi, yoksa Üniversite mi yazıyor?

2-) Esenler Belediyesi’nin İnsan Kaynakları Müdürlüğü bir kişiyi işe alırken verdiği beyanların karşılığında yeterlilik belgesi olarak üniversite diplomasının bir örneğini istemiyor mu?

3-) Üniversite diplomasının bir örneği isteniyorsa Arzu Özdağan Kelle Esenler Belediyesi’nde kimin veya kimlerin torpiliyle işe başlatıldı?

4-) İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Arzu Özdağan Kelle’nin üniversite diplomasının olmadığını yaklaşık 6 yılda ancak mı anlayabildi?

5-) Arzu Özdağan Kelle lise mezunuysa Teftiş Müdürlüğü’nde 1,5 yıl Yeminli Zabıt Katipliği yapmasına ve Veteriner Müdürlüğü’nde ise hak ediş belgelerini düzenlemesine kim izin verdi?