Esenler Belediyesi ile TELMAŞA' Cemevi Protokolü

Esenler Belediyesi ile  TELMAŞA

Esenler’de yaşayan Alevi yurttaşların haklı talepleri olan Cemevi sorunu bir türlü çözülmedi. Bu sefer bazı Alevilerin bazı dernek temsilcileri uyduruk bir protokole imza atarak sorunu çözmüş gibi d

Esenler Belediyesinin bu ay belediye meclisinde görüşülen 5 yıllık stratejik planı açıklandı. Belediye Başkanı Göksu, meclis kürsüsünden açıkladığı 5 yıllık planda Cemevinden söz etmedi. Göksu Bakın nelerden söz etti. "Bu şehrin gelişimiyle alakalı üç temel kavram ve beş temel eylemi hayata geçiriyoruz"
"Üç temel kavramımız; iyilik, huzur ve bereket. Beş temel eylemimiz ise, ekonomik yerel kalkınmayı başlatmak, insanımızın huzurda ve güvende olduğu şehri kurmak.  Yaşamı kaliteli ve daha nitelikli hale getirmek, daha planlı imar - mülkiyet problemleri bitmiş ve yenilenmiş bir Esenler ve geleceğe hazır güven ve istikrarla daha da büyüyen, çocuklarımıza gönül rahatlığıyla bırakacağımız daha modern ve daha çağdaş bir Esenler hedefliyoruz” demişti. Ama bu beş temel eylem içinde cemevinin ismi geçmedi.
Aynı şekilde Esenler’in tümünü ilgilendiren "VİZYON PLAN"' görüşmelerinde de cemevinden söz edilmemişti. Ama Esenler’de Alevi yurttaşlarımızı temsil ettiğini söyleyen üç cemevi derneği protokol imzalamış. İmzalanan protokollün resmiyeti olmadığı gibi hukuku bir dayanağı da olmadığına göre neyi imzaladıkları muamma...

 
5 Yıllık Stratejik Planda Ve
10.05.2018 Tarihli "VİZYON PLAN” da Cemevi Yok - Cem Evi Protokolü Resmiymiş… yerin planları yapılmamış, planlara (İ-A) işlenmemiş ama cem evi vereceğimiz yer burası diyorlar. 


İşte Sosyal Medya Yolu İle Duyurulan Cemevi Protokolü
Sevgili canlar bugün Esenler belediyesi yetkilileri ile Esenler’deki Alevilerin temsilcisi olan üç cemevi derneği olarak Belediye ile birlikte hazırladığımız projeyi imza altına Aldık. yapılacak olan cemevimiz İki katlıdır Projesi’de  bu şekildedir. Şimdi önümüzdeki süreç projenin ihaleye çıkarılması, karşılıklı protokol İmzalanması ve inşaat  sürecidir. Tüm canlara duyurulur..

Bizde tekrar diyoruz önce gecekondu önleme bölgesi, sonra TOKİ’ye dönüşüm için verilen, planları henüz yapılmayan bir yer için verilen sözler “havada” kalır. Kandırılan siz- kandıran ise FETÖ tarafından kandırılmışlar olur.

İŞTE İMZALANAN PROTOKOL

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı