Esenler Belediyesi Atatürk'e Hakaret Edenleri Ağırlamış

Esenler Belediyesi Atatürk

Esenler Belediyesi geçmişten günümüze yaptığı tüm etkinliklerde, nerede bir Cumhuriyet, Atatürk, laiklik karşıtı varsa, nerede bir gerici, yobaz, küfürbaz varsa düzenlenen etkinlikle onura etti. Parala

Esenler Belediyesi Atatürk’e Hakaret Edenleri Ağırlamış

Esenler Belediyesi geçmişten günümüze yaptığı tüm etkinliklerde, nerede bir Cumhuriyet, Atatürk, laiklik karşıtı varsa, nerede bir gerici, yobaz, küfürbaz varsa düzenlenen etkinlikle onura etti. Paraları ise bol kepçe verilerek sahnede yerini aldılar. Kollanarak kayrıldılar.
 
Cumhuriyete, Atatürk’e, İnönü’ye küfür ettiler
Öyle ki Esenler Belediyesi'nin misafirleri, yapılan etkinliklerde Cumhuriyete, Cumhuriyet değerlerine, Atatürk’e, İnönü’ye ve milli, manevi değerlerimize en aşağılık sözleri, Belediyenin yetkililerinin bulunduğu ortamda rahat bir şekilde söylediler, mükâfatları ise alkış oldu.
 
“ALDATILDIK, KANDIRILDIK” dediler.
Esenler Belediyesi'nin halkın parasıyla düzenlediği “Anadolu’yu mayalayanlar” etkinliğinde Fethullah “Gönüllerin sultanı” “Anadolu’yu mayalayan büyük din alimi” ilan etildi. Başka bir etkinlikte vatan haini İskilipli Atıf yad edildi. Bugünlerde Atatürk’ün manevi şahsiyetlerine küfür edenler, dini siyasete alet edenler, din üzerinden menfaat sağlayanlar, yani “ne idüğü” belli olmayan birçok kişiyi “Canım Esenler” ağırladı, halkın paraları ile bazen kurucu irade hakaret gördü, bazen dinimiz hakaret gördü. Yetkililer ise akılları başlarına geldikten sonra  “Aldatıldık, Kandırıldık” dediler.
 
4 Aralık 2014 tarihinde Esenler Belediyesi'nin “Esenler Buluşmaları” etkinliğinde Mustafa Armağan, Tarihimize ve Atatürk’e meydanı boş bulmanın verdiği cesaretle sallamıştı. Armağan,  "Lozan'ın Bilinmeyen Yönleri" konulu konferansta, Lozan'da kaybedenin Türkiye olduğunu söylemişti. Bu sözleri söyletenler şimdilerde, yine kandırıldık derlerse ne ala…
 
Armağan Esenler Belediyesi Belediye Konferans Salonu'nda bu sözleri Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Polat, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmedi Yusuf Ziya Cömert'inyanı sıra çok sayıda davetlinin önünde sarf etmişti.
 
Diğer Atatürk düşmanları ise, (Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar) gibiler, referandumun evet çıkmasının verdiği cesaretle bugünlerde başka yerlerde gerçek yüzlerini gösterir oldular…"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" görevlerine devam ediyorlar.
 
Hilafet'in Kaldırılmasında İngiliz Parmağı
İşte Armağanın Lozan Antlaşması hakkında yaptığı konuşmasından alıntılar. “Bildiğiniz gibi bir antlaşmanın yürürlüğe girmesi için önce heyetler, sonra o ülkenin meclisi, sonra da hükümet başkanı imzalar. Türkiye'de ikinci meclis Lozan Antlaşması'nı imzaladıktan yaklaşık 8 ay sonra İngiltere Meclisi imzalıyor. Bunun bir sebebi olmalı. Sebebi şuydu; Hilafet kaldırılmalı, Türkiye Müslüman kimliğini ön plana çıkarmayan bir Anayasa yapmalıydı. Ve bunlar yapıldıktan sonra İngiltere parlamentosu Lozan Antlaşması'na imza atıyor.
Armağan, Lozan'da Yunanlılardan alınması gereken savaş tazminatından nasıl vazgeçildiğini, Batı Trakya'yı, Batum'u, Oniki Ada'yı, Musul'u, Kerkük'ü, Süleymaniye'yi nasıl kaybedildiğini de anlattı. Kazanılan zaferin bedelinin bu olmaması gerektiğini, Lozan'la bir imparatorluğun resmen tasfiyesine imza atıldığını ifade eden Armağan; Sudan, Mısır, Libya'daki hilafet haklarımızdan ebediyen vazgeçildiğini sözlerine ekledi.




 


 
 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli