Esenler Belediye Meclisi Kadınlar Gününü Kutladı

Esenler Belediye Meclisi Kadınlar Gününü Kutladı

Esenler Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı ilk oturumu, 5 Mart 2018 Pazartesi günü bir sürprize sahne oldu. Meclis Başkanı Murat Gülkıran yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü nedeniyle AKP meclis üy

Esenler Belediye Meclisi Kadınlar Gününü Kutladı  
 
Esenler Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı ilk oturumu, 5 Mart 2018 Pazartesi günü bir sürprize sahne oldu. Meclis Başkanı Murat Gülkıran yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü nedeniyle AKP meclis üyeleri ile aynı sıralarda oturdu. AKP Meclis üyesi Çiğdem Öz meclis oturumunu yönetmek üzere meclise başkanlık yaptı.
 
Meclise oturumunu yöneten Çiğdem Öz, gündem maddelerini okudu, teklif ve raporları tek tek okuyarak oylattı.gündem dışı söz alan CHP Gurup başkanı Mustafa Usta ve AKP gurup başkanı Osman Gökçebaş  söz aldılar ve  gurupları adına 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladılar
 
CHP Gurup başkanı Mustafa Usta ,” Kadınların bu ülkede özgürce yasayabileceği, sen kadınsın, okuyamazsın, çalışamazsın, üretemezsin, susmak zorundasın lafını duymayacağı, gencecik kızlarımızın tecavüze uğramadığı, katledilmediği,   kadın - erkek eşitliğinin sözde değil icraatta olacağı,  kadının anne ve bu dünyada en değerli varlık olduğunu herkesin idrak edeceği bir 8 Mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun” dedi. 
 
AKP gurup başkanı Osman Gökçebaş,   bizde AKP gurubu olarak  sayın CHP Meclis üyesinin görüşlerine katılıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadınlarımız; kimi zorluklar yaşıyor, fırsat eşitsizlikleri ve ayrımcılıkla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunların aşılması için hep birlikte ortak bir duruş geliştirmeli ve birbirimizin hakkına, hukukuna, özgürlüklerine sahip çıkmalıyız. Bu vesile ile yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü AKP gurubu adına kutluyorum” dedi.


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu