Esenler Belediye Bütçesine CHP'den onay yok!

Esenler Belediye Bütçesine CHP

Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP’li Meclis üyesi Kemal Şahin gündem maddelerin birinci raporunda bulunan 2016 yılına ait gerçekleşen gelir gider hesaplarına dair üç adet sözlü önerge

Esenler Belediye Bütçesine CHP’den onay yok!

Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP’li Meclis üyesi Kemal Şahin gündem maddelerin birinci raporunda bulunan 2016 yılına ait gerçekleşen gelir gider hesaplarına dair üç adet sözlü önerge meclis başkanlığına yanıtlaması için sordu.

Şahin  “bütçenin Bağış ve yardımlar kaleminde bulunan  % 360 oranında gerçekleşen Esenler Belediyesine 4.494.410.63 TL yapılan Bağış ve yardımlar kim ve hangi kurum tarafından yapılmıştır.
2016 yılına bütçe giderlerinin yurt içi sermaye giderlerinin kaleminde bulunan 6.317.000.00 tl transfer hangi kurumlar ve kişilere ne amaçla yapılmıştır. Yasal dayanakları ile açıkça tarafımıza belirtilmelidir.
Şahin “son olarak alacaklar hesabına baktığımızda belediyemizin 59.450.144.26 TL takipli bir alacağı görülmektedir. Bu alacakların kimlerden oluştuğu, ne alacağı olduğunu neden tahsil edilemediği hususunda detaylı bilgi verir misiniz?”.CHP gurubu olarak % 75 ile gerçekleşen bütçeye hayır diyeceğiz.

 
Aydın Belediyeye Bağış Ve Yardım Tutarını Açıkladı
Esenler Belediye Başkan Vekili Faruk Aydın 2016 yılı Bağış ve yardımlar tutarını açıkladı.
Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP’li Meclis üyesi Kemal Şahin gündem maddelerin birinci raporunda bulunan 2016 yılına ait gerçekleşen gelir gider hesaplarına dair bütçenin Bağış ve yardımlar kaleminde bulunan  % 360 oranında gerçekleşen Esenler Belediyesine 4.494.410.63 TL yapılan Bağışı sordu.

Esenler Belediye Başkan Vekili Faruk Aydın bağışlarla ilgili belediyemize zaman zaman belediye veznemize bağış yapıyorlar. Belediyemiz çalışmalarından memnun oldukları belirten bu belediyenin çalışmalarına katkı sunmak isteyen başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız oluyor. Ve onların bağışlarını alıyoruz. Bunlar belediyenin altını çizerek söylüyorum “ yapmış olduğu iyi faaliyetlere destek mahiyetinde bizim vatandaşlarımızın destek bağışlardır.”
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli