Esenler Belediye Başkanı Göksu'ya sert cevap

Esenler Belediye Başkanı Göksu

Havaalanı Mahallesi’ndeki plan notlarına itirazda bulunan İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Babacan’dan Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya sert cevap geldi.

 
Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya sert cevap

Havaalanı Mahallesi’ndeki plan notlarına itirazda bulunan İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Babacan’dan Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya sert cevap geldi.

Babacan, “Bu Göksu’ya Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihniyetinin ne olduğunu öğreteceğim. Eğer Göksu basiretsiz bir yöneticilik sıfatı taşıyorsa o görevi hemen bıraksın. Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihniyeti, Türkiye Cumhuriyet kurmuş bir zihniyettir. Bu zihniyet sayesinde kendisi Esenler Belediye Başkanlığı yapıyor. Eğer bunu hala anlamadıysa ona söyleyecek bir sözüm yok.

Görevini yapamıyor ve bunu muhalefete suç atarak üstünü örtmeye kalkışıyorsa, ki o zaman, bu abesle iştigaldir. Şimdi sen kaç sefer plan notları değiştirdin ve biz hangi plan notlarına itiraz ettik? Önce bunu bir açıklasın. Ben söyleyeyim; tam üç kez plan değişikliği yaptı ve biz de üçüncüsüne itiraz ettik. Öyle kafasına göre kimse plan notları değiştiremez. Gidip oradaki hak sahipleriyle anlaşacaksın ve ondan sonra vatandaşın haberi olmadan, kafana göre plan notlarını değiştireceksin. Bu yapılan itirazımızın bugün ne kadar haklı olduğuna kendileri bile anlamışlardır herhalde. 

CHP ezilenlerin ve haksızlığa uğrayanların yanındadır. CHP’liler öyle birileri gibi yalan söyleyerek halkı kandırmak peşinde değiller, onun için onurlu geçmişimizle övünerek doğruları söyleyerek halkımıza hizmet etmek görevimizdir. Tabi şimdi Belediye başkanı sıkıştı, ne yapacağını da bilemiyor ve çare olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne saldırıyor. İyi de halk zaten bunları yemiyor artık. Bıraksın CHP’ye laf atmayı yaptığı yanlışlarla işin içinden çıkılmaz duruma getirdiği Havaalanı Mahallesindeki sorunları çözsün. Göksu’nun anlamadığı tek şey CHP’ye oy vermeyenlerin bile hakkını savunmamızdır. İşte CHP zihniyeti budur.

Bana birileri talimat verebilmesi için mangal gibi bir yürek taşıması lazım
Arkamdan şu deniyormuş, Belediye Başkanı beni aramış ve ben de Havaalanı Mahallesi’ndeki plan notlarını mahkemeye vermekten vazgeçmişim. Bunu söyleyenin alnını karışlarım ve hatta alçaklıkla itham ederim. Çok net söylüyorum; ne o beni aradı ne de aramızda böyle bir diyalog geçti.

Tevfik Göksu beni ne diye arasın? Benim kendisiyle ne tür bir ilişkim var da beni arasın ve plan notlarına itiraz etme ve mahkemeye verme desin. Ben Esenler Blediyesi'nden birileri gibi ihale almadım. Meclis üyeliğim döneminde ve öncesinde bir kuruş haram lokma yemedim, harama bulaşmak isteyenlerle hep savaştım ve Esenler halkının çıkarlarını en ön planda tutarak haksızlıklara karşı koyan bir anlayışta görev yaptım. Bana birileri talimat verebilmesi veya böyle bir teklif edebilmesi için mangal gibi bir yürek taşıması lazım. Bilmem anlatabildim mi?” dedi.