Tarih: 12.02.2015 14:37

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Yasa Tanımıyor

Facebook Twitter Linked-in


Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Yasa Tanımıyor

Esenler belediye başkan yardımcısı Nihat Karataş kendisine bağlı birimlerde yapılan yanlışları görmezden gelerek yasal olmayan bazı işleri yapanlara göz yumuyor.

Bildiğini Okuyan Belediye Başkanı ve Yardımcısı
Daha önce yaptığımız haberlerle kendisini defalarca uyarmamıza rağmen bildiğini okuyan bu belediye başkan yardımcısına ve buna emir veren Belediye Başkanı’na birileri dur demeli. CHP belediye meclis üyelerinin 04-09-2014 Tarihinde Belediye Meclis oturumunda vermiş oldukları önergede geri dönüşüm tesislerinin kaçak işçi çalıştırdığına dair ihbarda bulunmalarına rağmen yine bildiğini okumaya devam eden bu başkan yardımcısı kendine bağlı olan bazı birimlerde de aynı tutum ve davranışı sergilemeye devam ediyor. Esenlerde kaçak inşaat yapımının da önüne geçilmesi için yine CHP’ li meclis üyelerinin belediye meclisine verdikleri soru önergeleri dikkate alınmayarak bu kaçak inşaatları yapanları kollayan ve izin veren bu başkan yardımcısına ‘’sen ne yapıyorsun?’’ diyen yok. Aslında bu Başkan yardımcısının yaptığı her eylemden hem emir veren hem de zaten birinci derecede sorumlu olan Belediye Başkanı ne yapmaya çalışmaktadır? Yasalar onu hiç mi ilgilendirmiyor, yoksa kendini yasaların üzerinde mi görüyor?   

Devlet kurumlarında yasal işler yapmaya müsaade ediliyor
Yaptığı işleri her platformda övünerek anlatan Belediye Başkanı “ Esenlerin imajını değiştirdiğini” halkımıza söylemektedir. Bırakın imajını değiştirmeyi, kaçak işçi çalıştırmaya, devlet kurumlarında yasal işler yapmaya müsaade ederek Esenlerin kötü bir şekilde reklam edilmesine sebep olmuştur. Son olarak Esenlerde yapılan bu yanlışlar ulusal yayın yapan TV. kanallarında da haber konusu olarak Esenlerin aleyhine işlenmiştir. Kendi çalışma bakanının çıkardığı yasaları hiçe sayarak kaçak işçi çalıştırmaya göz yuman ve Esenlerin birçok noktasında kaçak yapılaşmaya müsaade eden, gerekli önlemleri almayan bu başkan yardımcısının hem Esenlere hem de Esenler belediyesine büyük zararlar verdiği aleni ortadadır.

Biz, gazetecilik gereği halkımız ve ilçemiz aleyhine yapılan bu yanlış uygulamaları elimizden geldiğince kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.



 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —