Esenler Bayramlaştı.

Esenler Bayramlaştı.

Kaymakam Madenoğlu ve Başkan Göksu bayramlaşma törenine katılan herkesin tek tek elini sıktı...

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Kaymakam Madenoğlu, bayramların dini ve milli inançlarımızı örf ve âdetleri süsleyip, geçmişten devralınan mirasın zenginleştirerek geleceğe taşınan, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği sevgi günleri olduğunu söyledi.

Bayramın ilk gününün hafta sonuna da denk geldiğini hatırlatan Madenoğlu, “Bu bayramın ilk günü tatil gününe denk geliyor. Diğer zamanlarda dini bayramlarımızın çoğu mesai günlerine geldiği için memurlarımız bakımından çalışma saatleri ortadan kalkıyor ve tatil daha çok olabiliyor idi. Ancak bu bayram hafta sonuna geldiği için 4 günlük Kurban Bayramınızı mutlu, sevinçli ve huzurlu bir şekilde sevdiklerinizle beraber geçirmenizi temenni ediyorum.  İl dışına çıkacak arkadaşlarımız varsa onlara iyi yolculuklar diliyorum. Ve sözü fazla uzatmadan burada bulunan bütün kamu personelimizle birlikte basın mensuplarının da bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaymakam Madenoğlu’nun ardından söz alan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da sözlerine Van depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Göksu, “Ben o depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum.

Yakınlarına da sabrı cemil niyaz ediyorum. Her ne kadar bu buruklukla da kutlamış olsak bayramınızı tebrik ediyorum. Biz Esenler Belediyesi olarak bayramla ilgili bütün hazırlıklarımız tamam. Aynı zamanda sokaklarda kurban kesimlerine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Herkes 444 00 73 nolu numarayı aradığında bayramda ne yapması gerektiğini belediyemiz onlara bilgi anlamında sunacaktır. Bu konuda da hazırlıklarımızın hepsi tamam ve ben tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyorum ve hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Daha sonra Kaymakam Madenoğlu ve Başkan Göksu bayramlaşma törenine katılan herkesin tek tek elini sıkarak bayramlarını kutlamasının ardından bayramlaşma töreni sona erdi.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli