Esenler Başkanlığa Hayır Diyor

Esenler Başkanlığa Hayır Diyor

Başkanlığa “Hayır” diyen Esenler’liler cumhuriyet meydanındaki Avrupa Düğün salonunda, yoğun ilginin olduğu ve geniş katılımın sağlandığı panelde birleştiler.

Esenler Başkanlığa Hayır Diyor

Başkanlığa “Hayır” diyen Esenler’liler cumhuriyet meydanındaki Avrupa Düğün salonunda, yoğun ilginin olduğu ve geniş katılımın sağlandığı panelde birleştiler.

Esenler Hayır platformunun”  düzenlediği panelde, referandum sonrasında “Hayır” diyenlerin evet çıkması durumunda yaşanacakları görerek örgütlenmesi gerektiği vurgulandı. Esenlerlilere, “Hayır” komitelerinde mücadelenin birlikte sürdürülmesi çağrısı yapıldı.
 

Panelistler, İbrahim Barut, Çilem Küçükkeleş, Levent Dölek, Çiğdem Çıdamlı: Referandumda neden hayır denilmesi gerektiğini anlattılar. Çarenin halkımızın olduğunu söyleyen panelistler “bu gidişin karanlığa gidiş olduğunu bilmelisiniz, karanlığa giden yolu aydınlığa çıkarmak elimizde. Oluşan bu örgütlü yapıların mücadele azmiyle ve siz değerli yurttaşlarımızın samimi çalışmalarıyla ”  başarmak elimizde ve hepimizin ortak düşüncede birleşerek çalışma yapması gerekiyor” dediler.
 
Esenler Hayır platformu,
“tek adam rejimine ve başkanlığa "HAYIR” diyoruz etkinliğinde Esenler cumhuriyet meydanında ki Avrupa Düğün salonunda yoğun katılımlı panelde konuşmacılar teker teker yapılmak istenen “saray” anayasasının değişen 18 maddesinin referandumda hayır çıkması durumunda ülkenin gömülmek istenen karanlıktan çıkarak aydınlığa doğru gideceğini örneklerle anlattılar.
 
Salonun tamamını dolduran bileşenler Referandumla daha güzel yarınlar, daha aydınlık ve “Yaşanılır bir Türkiye” kurmak elimizde, Memleketin geçmişinde emeğimiz var, geleceğinde hakkımız var… Cumhuriyetimizin kurulmasında birlik ve beraberliğimiz var…bu ilkeler
doğrultusunda
 “Hayır” çalışmalarını kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz ifadesinde bulundular.  
  










  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli