Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi Eğitimin Yıldızı

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi Eğitimin Yıldızı

Esenler- Atışalanında eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yere sahip olan Atışalanı Anadolu Lisesi 49. TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması kapsamında spor alanında Çevre Yarışması'nda p

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi Eğitimin Yıldızı
Esenler- Atışalanında eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yere sahip olan Atışalanı Anadolu Lisesi 49. TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması kapsamında spor alanında Çevre Yarışması'nda proje sergileyen ve sosyal ve kültürel alanda hiçbir ayrım yapmadan ciddi başarılara imza atarak velilerin ve öğrencilerin gönlünde taht kurdu.
 
Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi başarıya doymuyor. Projelerden sorumlu coğrafya öğretmeni Sevgi Torun ve proje ekibindeki öğrencileri, okul müdürü Cengiz Ofluoğlu, öğretmenleriyle ve okul aile birliğiyle el ele vererek başöğretmen M.Kemal Atatürk’ün dediği gelecek nesiller yetiştirmenin gururunu yaşıyorlar ve o gururu Esenlere de yaşatıyorlar.
 
Atışalanı Anadolu Lisesi Esenler’de eğitimin gururu oldu, bu okulumuz ayrım yapmadan, eşit eğitim ilkesiyle ve bazı okullardaki gibi ticari işlere başvurmadan ailelerin bütçesine dokunmadan eğitimde başarının ve kalitenin nasıl yakalandığını yapılan bu önemli faaliyetle herkese göstermiş oldular.
 
Esenler’de Eğitim ve Öğretimin Yıldızı
02 Aralık 2018 tarihinde Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçelievler RAM, Bahçelievler Kaymakamlığı ve Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen "4.Bahçelievler Egitim ve Kariyer Günleri" isimli programda Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi İstanbul'un En Çok Proje Yapan Lisesi olarak seçildi. Projelerden sorumlu coğrafya öğretmeni Sevgi Torun ve proje ekibindeki öğrencileri, okul müdürü Cengiz Ofluoğlu'nun da katıldığı plaket töreninde ödüllerini Bahçelievler Belediye Başkanı'ndan almanın gururunu yaşadılar. Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için 17 projeye, İtalya ve Fransa ile ortak koordine edilen 2 e Twinning projesine ve 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına proje hazırlamaya devam etmektedir. Okul 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde 8 tane e Twinning projesi yürütmüş, 49. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA  PROJELERİ yarışması kapsamında  Marmara bölge sergisine  davet edilmiş, TEKNOFEST Çevre Yarışmasında proje sergileyen liselerden olmuştur.
 
Ekip ruhunu en iyi şekilde temsil eden Esenler ilçemizin bu nadide okulunun gelecek tüm çalışmaları için başarılarının daim olmasını dileriz. Esenler halkına bu gururu yaşatan Esenler’de eğitim ve öğretimin yıldızı olduğunu gösteren Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi eğitimcilerini Esenler halkı ve basın mensupları adına tebrik ederiz...

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı