Esenler Ata'sını andı

Esenler Ata

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 77. Yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de anma törenleri düzenl

Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan anma törenine Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Albay Sinan Gündüz, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, CHP, MHP İlçe Başkanları, AKP Teşkilat Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, bazı mahalle muhtarları, okul müdürleri ve daire amirleri ile birlikte gaziler katıldı.

Esenler Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Esenler Belediye Başkanlığı ve CHP İlçe Başkanlığı’nın çelenklerinin sunulmasıyla anma törenleri başladı. Saat 09.05’de sirenlerin çalması ve saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreni sona erdi.     

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma törenleri İbrahim Turhan Anadolu Lisesi’nde yapılan etkinliklerle devam etti.    











  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli