Esenler Ana Fatma Cemevi'nden Gazetemize Teşekkür

Esenler Ana Fatma Cemevi

Esenler Alevi Derneklerinden Ana Fatma Cemevi Başkanı Hıdır Balo gazetemiz 7-24 Esenler Haber imtiyaz sahibi Hüseyin Koç’a gazetemiz adına teşekkür plaketi verdi.

Ana Fatma Cemevi Başkanı Hıdır Balo: Gazeteciler günümüzde siyasi baskıların yanı sıra sosyal güvence/hak, çalışma şartı ve koşullarında da büyük sorunlar yaşamaktadır. Bazen halk adına yaptıkları haberlerinden dolayı, iktidarın ve iktidar güçlerinin haksız yere baskılarına maruz kalarak bedeller ödüyorlar.  Özgür Basın kamu adına, halk adına görev yapar, denetler, yanlışları bedeli ne olursa olsun demeden aydınladır, halkla paylaşır işte 7-24 Esenler Haber gazetesi bu görevi layıkıyla yapıyor.
Haber: Serkan Basut
7-24 Esenler Haber gazetesinin yaptıklarının ve yazdıklarının, Esenler ilçemizde bazı yandaşlar ve o yandaş siyasiler belgi farkında değil ama okuyucuları için vazgeçilmez bir haber sitesidir. Yerel basın gözümüz, kulağımızdır. İlçede ki haberleri en hızlı şekilde bizlere iletmektedir. 7-24 Esenler Haber gazetesinin, çalışanlarına verdikleri çabadan, yolumuza katmış oldukları değer ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli