Esenler Alperen'lerde görev değişikliği

Esenler Alperen

Yaklaşık 5 yıldır Esenler Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yürüten İlhan Küçük görevi Salih Alkın’a devretti. Görevi devir aldıktan sonra gazetemize bir açıklama gönderen Başkan

Esenler Alperen’lerde görev değişikliği
 
Yaklaşık 5 yıldır Esenler Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yürüten İlhan Küçük görevi Salih Alkın’a devretti. Görevi devir aldıktan sonra gazetemize bir açıklama gönderen Başkan Alkan, şu ifadelere yer verdi;
 
“Saygıdeğer dava arkadaşlarım şeref dolu bir mazisi bulunan mukaddes bir davanın ve bu davanın teşkilatı olan Alperen Ocaklarımızın Esenler İlçe başkanlığını davamıza büyük emeği geçmiş, kendisini bu kutlu davaya adayan Reisim Sayın İlhan KÜÇÜK’ten devir almış bulunmaktayım. Gayemiz devraldığımız bu sancağı daha yükseklere taşıyarak bizden sonraki nesile hakkınca teslim etmektir. Bu yolda hizmet etmek bizim için şereflerin en büyüğüdür. Malumunuzdur ki Alperen Ocaklarının nihai gayesi İlay-i Kelimetullah İçin Nizam-ı Alem dir.Bu gaye doğrultusunda geleceğimizin teminatı olan gençleri Milli Şuur,Milli Ahlak ve Manevi Bilinç ile yetiştirmek için tüm çabalarımızı sarf edeceğiz.
 


Değerli Arkadaşlar;
 
Son zamanlarda yaşanan terörist saldırılar ve terör protestoları hepinizce malumdur. Hain hainlik yapmaktan vazgeçmemekte, Çözüm olarak piyasaya sürülen, Analar Ağlamasın dedikleri  “SÜREÇ” neticesinde bölücü terör örgütü hain pkk daha güçlü ve daha ağır silahlarla saldırılarına devam etmiş ve kahpelikte sınır tanımadığını bir kez daha göstermiştir.
Büyük Türk Milleti hainler ve destekçileri karşısında büyük birlik sağlamış, şehirlerden köylere kadar terör ve teröristleri lanetlemek için Sokaklarını Türk Bayrakları ile donatmış, ülke sathında terörü lanetlemiştir.
 
Alperen Ocakları Olarak başta Esenlerimiz olmak üzere Memleketimizin Dört bir yanında Terör ve Teröristler ile Destekçileri lanetlenmiş, Aziz Şehitlerimiz yâd edilmiştir. Şer odakların terör protestolarını provoke etme girişimleri ise boşa çıkartılmıştır. Buradan tün şer odaklara Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin  YAZICIOĞLU’nun bakış açısı ile sesleniyorum; Alperen Ocakları Kendi Başlatmadı Hiçbir Kavganın İçerisinde Yer Almamıştır ve Almayacaktır.
 
 
Başta Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Devir Teslim törenimize iştirak etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”
                                                                                             

                                                                                                                           



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı