Esenler AGD Siyer-İ Nebi Ödülleri İçin Hazır

Esenler AGD Siyer-İ Nebi Ödülleri İçin Hazır

Esenler Anadolu Gençlik Derneği şube başkanı Mehmet Gömeç, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ve tüm etkinliklerimizde, ahlaklı, topluma, millete ve vatanına iyi nesiller yetiştirmek, o nesillerin nesille

Esenler Anadolu Gençlik Derneği şube başkanı Mehmet Gömeç,”Anadolu Gençlik Derneği, Gençlerimize doğruluktan, iyilikten, güzellikten, sevgi ve barıştan bahseder. Bu inanç doğrultusunda çalışmalarımızı yürüten Anadolu Gençlik Derneği, Esenler ilçemizde yapmış olduğu faaliyetlerle gençliğin birlik beraberlik ve kardeşliğinin öncüsü olmuştur.

Anadolu gençlik derneğimiz, bugüne kadar önemli çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmalarımız sonucunda Esenler’deki gençliğimizin ahlaki yoksunluktan dolayı her geçen gün uçuruma sürüklendiğini; alkol, uyuşturucu kullanımında, suç işleme oranlarında istatistiki olarak büyük bir artış olduğunu gözlemlemektedir. Bu nedenlerden dolayı Anadolu Gençlik Derneği, Milli gençlik olarak bedeli ne olursa olsun bu sistemin yanlışlarına karşı durarak, geleceğimiz olan insanlarımızın bu uçuruma, bu bataklığa düşememeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezimiz Esenler Anadaolu Gençlik Derneği şubemiz olarak bizler, değerler eğitiminin uygulanmaya konulduğu bir süreçte aziz milletimiz tarafından en büyük değer ve örnek model olarak kabul edilen Peygamber Efendimizin hayatının gençler tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğine inanıyoruz. Buna bağlı olarak Esenlerde ve ülkemizdeki liseli öğrencilerimize yönelik Siyer-i Nebi yarışması düzenledik. Yapılacak olan Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verilecektir” dedi.  

 
 
 
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı