Esenler ADD´den Mini Konser

Esenler ADD´den Mini Konser

Esenler kültür merkezinde ramazan etkinliklerindeki sahne programları sona erdi ama stantlardaki müzikli gösteriler devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

Esenler kültür merkezinde ramazan etkinliklerindeki sahne programları sona erdi ama stantlardaki müzikli gösteriler devam ediyor.

Kimin ne çaldığı kimin ne yaptığı belli olmadığından yöresel müziklerinde Anadolu kültürüne yakışmayan müzik rekabetinin yaşanmasına sebep olunuyor.

Esenler kültür merkezindeki stantları gezmek birazda değişiklik yaşamak isteyen aileler rahatsızlıklarını dile getirerek, aldıkları bu karadan bin pişman olduklarını da söylemektedirler.

Dün akşam Erzurum Derneği standında ADD´nin Türk sanat müziği resitali vardı. Mini bir konserle EKM de bulunan esenlerlilere hoş saatler yaşatarak sanat müziğinden bölümler sundular.

Esenler ADD şube başkanı Ahmet Metinle yaptığımız görüşmede davet altık memnuniyetle kabul ettik ve onur duyduk. Bizim böyle etkinliklerde sunum yapacak ekiplerimiz her zaman hazırdır. Bizler birçok alanda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde esenler halkına dev bir konser vereceğiz ve esenlerlilere doyasıya Türk sanat müziğini dinleteceğiz.

Koro çalışmalarımızı titizlikle yürüten Rıfat Topal hocamız derneğimize müracaat eten herkese müzik dersi vermeye hazırdır. Bizleri burada dinleme özverisinde bulunan herkese ve Erzurumlular derneğine teşekkür ederim.

Bir teşekkürde 7–24 esenlerhaber olarak bizden Türk sanat müziğini esenler halkıyla buluşturan Rıfat hoca ve ekibine.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı