Esenler, 4 Milyon 394 bin 875 TL'ye Yeşilleniyor'

Esenler, 4 Milyon 394 bin 875 TL

Esenler, 4 Milyon 394 bin 875 TL’ye "Amerika, Yeni Zelanda, Japonya ve Şili’den gelecek “Fare Kulağı, Katır Tırnağı, Kaz Ayağı, Kadın Tuzluğu” ile yeşillenecek.

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 13.04.2021 de, yaptığı “Esenler Genelinde Kullanılmak Üzere Ağaç, Çalı, Mevsimlik Çiçek Tohumu ve Malzeme Alım İşi” ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 4 Milyon 394 bin 875 TL ile en düşük teklifi veren Selçuk Tangör kazandı.



 “Esenler Genelinde Kullanılmak Üzere Ağaç, Çalı, Mevsimlik Çiçek Tohumu ve Malzeme Alım İşi” ihalesi 13.04.2021 Salı günü saat 11.00’de Birlik Mahallesi Mehmet Akif İnan Caddesi’ndeki Belediye Binası’nda gerçekleşti.
 
“Açık” olarak gerçekleştirilen ihaleyi 4 Milyon 394 bin 875 TL ile en düşük teklifi veren Selçuk Tangör kazandı. İhale şartnamesinde en dikkat çeken detayların başında ise; Kırmızı Amerikan Meşesi, Kırmızı Yapraklı Japon Akçaağacı, Şili Arokaryası, Ponpon Zeytin Ağacı, Osmantus, Yalancı Hurma, Kadın Tuzluğu, Kelebek Çalısı, Yapraklı Amerikan Sarmaşığı, Yeni Zelanda Keteni. Katır Tırnağı, Kaz Ayağı ve Fare Kulağı geliyor.

“Başkanımızdan Allah razı olsun”

Esenler’e yapılan bu önemli yatırımla ilgili görüştüğümüz vatandaşlar “Başkanımızdan Allah razı olsun” diyerek, şöyle konuştular;

“Biliyorsunuz Sayın Başkanımızın Esenler’e gelmesiyle birlikte denizi yeni gördük, onlarca kültür merkezine, parklara ve yeşil alanlara sahip olduk. Esenler hak ettiği seviyeye Başkanımızın azimli çalışmasıyla kavuştu. Başkanımız sayesinde belki de, ömrümüzde göremeyeceğimiz çiçekleri ve ağaçları görme fırsatımız olacak. Öğrendiğimiz kadarıyla bazı ağaç ve çiçekler Amerika, Yeni Zelanda, Japonya ve Şili’den gelecek. İşte görüyorsunuz bizler oraya gidemiyoruz ama Sayın Başkanımız o çiçekleri ve ağaçları Esenlerimize yani bize getiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dünya Lideridir ama Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’da bizim için Dünya’nın 2’nci lideridir. Allah ondan binlerce kez razı olsun”   
    

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı