Esenler 2012 İstanbul Spor Başkentine Doğru

Esenler 2012 İstanbul Spor Başkentine Doğru

İBB Hakkı Başar Spor Salonu ile Esenlerde bulunan 6 okula arasında düzenlenen spor faaliyetlerinde başarı gösteren sporculara ve okullara ödülleri törenle verildi.

Hüseyin Koç/7-24esenlerhaber


Esenler 2012 İstanbul Spor Başkentine Doğru

İBB Hakkı Başar Spor Salonu ile Esenlerde bulunan 6 okula arasında düzenlenen spor faaliyetlerinde başarı gösteren sporculara ve okullara ödülleri törenle verildi.

Esenler İBB Hakkı Başar Spor Salonunda Düzenlenen 2012’ ye Sporla Katılıyoruz Etkinliğine Esenler Belediye Meclis Üyesi Yusuf Zabun İlçe Milli Eğim Müdürü Bayram Ercan, Rumeli Balkan Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Mehmet Sirkeci, Okul Müdürleri Spor Kulüplerinin başkanları ve spor adamlarının yanı sıra örgenci ve velileri katıldı.



Bu yıl 2012 İstanbul Avrupa Spor başkenti projesiyle, daha yoğun bir çaba içerisine girdik

Ödül törenini açılış konuşmasını yapan Esenler İBB Hakkı Başar Spor Salonu müdürü M.Mekin Karabıyık “ Bu amaçla düzenlediğimiz bu turnuvaya 2012 öğrencinin katılmasında iyi bir planlama, ön analiz ve okul yöneticileri ile istişare yapıldı. Sonucunda da işte Spor kompleksimizi dolduran bu kadar sporcu ve sporsever bir araya geldi. Bu yıl 2012 İstanbul Avrupa Spor başkenti projesiyle, daha yoğun bir çaba içerisine girdik ve sizlere daha fazla hizmet edebilmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamak istedik.
Amacı öğrencilerimize spor eğitimi vermek olan bu turnuvada,eğitim için spor-spor için eğitimin ilke edinildiği güzel bir futbol şenliği oldu” dedi.


Esenlerin mayasında spor olduğunu gözlemledik

Düzenlenen turnuvanın organizasyonunu yapan Ayhan Çınar “ 2,5 ay süren bir çalışmanın sonucunda gençlerin başarılarını gözlemledik.1 sınıftan 8 sınıfa kadar gençlerimiz kıyasıyla ama dostça karşılaştılar. Menderes İ.ÖO ve Esenler spor okulumuz Türkiye finallerine katıldı. Hasipdinçsoy İÖO da Türkiye üçüncüsü oldu. Esenlerin mayasında spor olduğunu gözlemledik, spor sahalarımız ve spor komplekslerimiz çoğaldığı zaman inanıyoruz ki bu gençlerimiz birer yıldız olacaktır "dedi.
Programa katılan konuklar sporun bir dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek sporun anlamına önemine vurgu yaptılar.Daha sonra ödül törenine geçildi.
Turnuvaya Katılan Takımlar Ve Dereceleri



Fatih İlköğretim Okulu : 750 Kişi
Mehmet Akif İlöğretim Okulundan :500 Kişi
Türk İsveç İlöğretim Okulundan :312 Kişi
Amiral Vehbi Ziye Dümer Anadolu Lisesinden:250 Kişi
 Akşemsettin İlköğretim Okulundan:150 Kişi
Menderes İlköğretim Okulundan:150 Kişi 



 Miniminikler

1-Fatih İlköğretim Okul
2-Mehmet Akif İlköğretim Okulu
 3-Akşemsettin İlöğretim Okulu

Minikler
1-Mehmet Akif İlköğretim Okulu
2-Menderes İlköğretim Okulu
3-Fatih İlköğretim Okulu

Yıldızlar
1-Menderes İlköğretim Okulu
2-Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu
 3-Fatih İlköğretim Okulu
 Gençler
1-Mehmet Akif İlköğretim Okulu
2-Fatih İlköğretim Okulu
3-Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli