Tarih: 30.10.2013 10:10

Erol Urhan'dan Teşekkür Mesajı

Facebook Twitter Linked-in


Esenler İlçesinin Değerli Basın Mensupları;

26 Ekim 2013 ‘te düzenlenen Basın Toplantısında siz basın mensupları, İlçe STK ve Muhtarlarımızın da hazır bulunduğu bir ortamda Esenler Belediye Başkan adaylığımızı teşkilat mensuplarımızın eşliğinde ve sizlerin vesilesi ile kamuoyuna açıkladık.
 
Öncelikle, göstermiş olduğunuz ilgi ve katılım için teşekkürlerimi belirtmek isterim.
 
Temiz Siyaset, Temiz Toplum Ve Temiz Yönetim
Anlayışına dönmenin yegâne adresi:
Saadet Partisi ve Milli Görüş Siyasetidir.
 
Bunun için partili partisiz, hemşeri ve tanıdık ayrımı yapmadan şeffaf ve temiz bir belediyecilik için yola çıkmış bulunmaktayız.
 
Belediye menfaatlerini değil, insanımızın menfaatlerini önceleyen bir belediyecilik anlayışını; “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir “ düsturu doğrultusunda yeniden Esenler Halkına kazandırmak boynumuzun borcu olmuştur.
 
SP Esenler Belediye Başkan Adayı olarak 2014 yerel seçimlerine giden süreçte SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZ ile beraber yürüteceğimiz her türlü çalışmada, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da siz değerli basın mensupları ile olan işbirliği ve iletişimi geliştirme gayretimiz devam edecektir.
 
Bu vesile ile Belediye Başkan Adaylığımız ve Esenler'in mührünü elimize alacağımız güne kadar bizlere vereceğiniz her türlü müspet katkıya ihtiyacımız olduğunu tekrar belirtir, saygılar sunarım.
 
 
 
EROL URHAN
İş Adamı - Yönetici
 
SAADET PARTİSİESENLER İLÇE BELEDİYE
BAŞKAN ADAYI 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —