Erkan, Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışmalıyız

Erkan, Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışmalıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylarından Yüksek elektronik mühendisi Cemil Erkan, CHP örgütünün yarın seçim olacakmış gibi çalışması gerektiğini söyledi.

Erkan, Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışmalıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylarından Yüksek elektronik mühendisi Cemil Erkan, CHP örgütünün yarın seçim olacakmış gibi çalışması gerektiğini söyledi.

Demokrasi için Parti içi demokrasi
 Erkan, “ İstanbul 2. Bölgede CHP ilce başkanlarını sık sık ziyaret ederek yaptıkları çalışmalara destek oluyorum. Bizim yarın seçim olacakmış gibi hazırlanmamız lazım. Ben CHP’nin neferiyim, örgüt içinde yetiştim, Bayrampaşa gençlik kolu başkanlığı yaptım. Partimin değişik kademelerinde görev altım ve altığım bu görevlerin sorumluluğunun ne derece büyük olduğunun bilinciyle çalıştım. Örgütten geliyorum, örgütümün kararlarına ve emeğine saygı duyuyorum. Deneyimlerim var ve bu deneyimlerimi örgütümüzle baylaşarak dayanışma içinde çalışılmalara hız kesmeden devam diyorum. Bakınız, halka seçimden seçime giderseniz halkın sorunlarını bilemezsiniz ve yapılan mücadelenin, harcanan emeğin karşılığını alamazsınız.

Siyaseti halkın içinde yapacağız ve halk için yapacağız.
Toplumun her kesimine cevap veren, müthiş bir seçim programımız vardı. Biz bu programı anlatırken hiç sıkıntı çekmedik. Ama seçimlere kısa bir süre kala seçmene giderseniz, 'seçim var yine geldiniz' gibi bir tepkiyle karşılaşırsınız. Toplumun her kesimine değen program maalesef halkımız tarafından sadece seçim vaadi olarak görüldü. Onun da karşılığı yüzde 25 oldu.
Parti içi demokrasiyi yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız “Emek en yüce değerdir” partimizde yücelmek ise emek esaslıdır. Arkadaşlarımız partimizde yücelmek, bir yerlere gelmek istiyorsalar çok çalışarak emek vermelidirler ve yarın secim varmış gibi çalışmalıyız. Bir ön secim yaşadım, çıkan sonuca bakmıyorum örgütümün kararına saygılıyım ve kimseye kırgın değilim. Biz parti içi demokrasiyi yaşatmak için mücadele ediyoruz. Parti içi demokrasiyi yaşatacağız ki ülkemizde demokrasiyi yaşatalım.

AKP'nin iktidardan gitmesi gerekiyor
14 yılda ülkemizin geldiği durum ortada. AKP, 14 yılda enkaz kaldırmadı, ülkeyi enkaz haline getirdi. 15 Ağustos darbe girişiminin tek sorumlusu ve hesabını vermesi gereken ise AKP’dir. AKP zihniyeti ülkemize büyük zararlar veriyor. Maalesef terörün zirve yaptığını görüyoruz. Terör olayları ülkemizin gelişmesine engel oluyor. Bunun mutlaka çözülmesi gerekiyor. Ama AKP'nin politikaları ile bunun çözülemeyeceği ortada. Bugün Suriye'nin benzeri tablolar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanıyor. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Bunların ortadan kalkması için AKP'nin iktidardan gitmesi gerekiyor. Bunun için de bizler mücadelemize devam ediyoruz” dedi.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli