Eren: 39 ilçe binasının kirasını ödeyeceğim

Eren: 39 ilçe binasının kirasını ödeyeceğim

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan İstanbul'un tanınmış ailelerinden hayırsever iş insanı Abdurrahman Eren’den çok büyük vaatler. Eren, seçilmesi durum

İstanbul'un tanınmış ailelerinden hayırsever iş insanı Abdurrahman Eren, Haziran ayında yapılacak Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.


“Makam ve mevki peşinde değil, halka hizmetin peşindeyim” diyen Abdurrahman Eren; “Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı olarak mesai saati göz etmeden İstanbul'u hemşerilerimize hizmet etmek arzusundayım. Bu arzu ve istekle makam mevki peşinde koşmadan sadece halka hizmet etmek için tüm mesaimi kullanacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Eğer partili arkadaşlarımızın takdiri ile İl Başkanı seçilirsem ilk yapacağım iş İstanbul’un 39 ilçesindeki İlçe Binalarımızın kiralarını gücümüz yettiğince her ay vereceğiz. Bunu ilk başta yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca bir siyasi parti teşkilatlarının mitinglere giderken çok zorluk çektiğini hepimiz biliyoruz. Söz veriyorum bu zorluğu da kolaya çevireceğim ve tüm ilçe teşkilatlarını mitinge götürecek araçların masraflarını ve yakıtlarını ben karşılayacağım.



Tabi sadece bunlarla kalmayıp İlçe Teşkilatlarımızın ve İlçe Başkanımızın üzerinden bir yükü daha alarak İlçe Sekreterlerinin maaşları ve SGK primlerini de ben ödeyeceğim. Durumu iyi olmayan aile bireylerine ücretsiz olarak burs ve İngilizce eğitimi fırsatı sağlayacağım. Emin olun çok net söylüyorum bunları seçilir seçilmez yapacağım.

Ayrıca bu söylediklerimi hiç kimse vaat olarak algılamasın, ben kesinlikle yapacaklarım söylüyorum. Neden mi? Çünkü Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül çok güçlü, enerjik ve herkes tarafından sevilen bir liderdir. Onun elini İstanbul’da daha da güçlendirmek için kafası rahat, gece gündüz çalışma arzusuyla dolu bir İstanbul Teşkilatı oluşturmamız gerekiyor. Bu konudaki tüm fedakarlığı da İstanbul İl Başkanı olarak benim yapmam gerekiyor ve bende üzerime düşeni sonuna kadar yapacağım. “