Erdoğdu, Meydan Okudu

Erdoğdu, Meydan Okudu

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aykut Erdoğdu, hükümete meydan okudu

Erdoğdu, Meydan Okudu

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aykut Erdoğdu, hükümete  meydan okudu
CHP İstanbul 2.Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun sosyal medya ya düşen video konuşmasında ‘Artık bıçak kemiğe dayandı, gerekirse sokak sokak direnişe geçeriz’ sözleri sosyal medyayı salladı.

Erdoğdu’nun konuşmasından satır araları, “Bıçak Kemiğe dayandı. Gençlerimiz sokağa çıkmasın diye uğraşıyoruz. Çocuklarımızın yavrularımızın başına bir şey gelmesin diye uğraşıyoruz.  Ama biz candan geçtik. Biz serden geçtik.  Öyle bu ülkeyi diktatörlük yapacaksınız.  Bizim çoluğumuzu çocuğumuzu köle yapmaya kalkacaksınız, bizde buna göz yumacağız.

Artık bizden eski günleri beklemeyin.  Gerekirse sokak sokak direnişe geçeriz. Bize nasıl müdahale ediyorsanız bizde o şekilde müdahale ederiz.  Öyle çocuklarımıza bir daha mermi sıkmak, gaz atmak, onları vurmak gaz atmak onları vurmak,  öyle ceylan yavrusunu parçalar gibi Ali İhsan Korkmazları, Berkin Elvanları katlederseniz  Ne ettiyseniz onu bulursunuz. Artık buraya geldi. Hepinizi uyarıyorum.  Ya adil demokratik bir şeçim yaparsınız,  ya da öyle uyduruk yüzde on barajı devletin imkanlarıyla tehdit edelim biz sizi boyunduruk altına alırız. Biz kökümüzü biliyoruz, biz kuvvayi Milliyeyiz.  Bu ülkeyi,  bu dünyayı size dar ederiz.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli