Erdoğan: Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde' şaka değil gerçek!

Erdoğan: Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde

“Türkiye şu anda sadece bölgede değil, dünyada farklı bir yerde. İnsansız hava araçlarıyla, silahlı insansız hava araçlarıyla gerek içeride, gerek Suriye’nin kuzeyinde, Irak’ın kuzeyinde, ger

Tayyip Erdoğan, Ayasofya’da kıldığı cuma namazının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Ekonomide bu söylenenlerin hepsi bir tarafa, benim Hazine ve Maliye Bakanımla ilgili sosyal medyadaki karalamaların hepsi, bunların hepsi yetişemedikleri üzüme bunlar koruk diyorlar. Sen ülkeye bak, ülkeye. Ülke nerede? Batı nerede, dünya nerede?”

EKONOMİ ÇÖKÜYOR, AKP’LİLER DAMADA KALKAN OLUP YURTTAŞA SÖVÜYOR: “KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ”
Türk Lirası’ndaki rekor değer kaybını ve ülkenin hızla yoksullaşmasını görmezden gelen Erdoğan, Türkiye’nin tırmanışa geçtiğini savundu ve yıl bazında satın alınan otomobil, beyaz eşya sayıları ile açılan şirket sayısını ve yıllık ihracat sayılarını sıraladıktan sonra şöyle dedi:
“Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde. Ama diyorum ya; gözü olup görmeyenler hâlâ bu gerçekleri yansıtmaya çalışıyorlar. Ne kadar yansıtırlarsa yansıtsınlar, yanlış olarak anlatsınlar. Biz Türkiye olarak, bu kalkınmamızı, evelallah tırmanışımızı yüksek oranda devam ettiriyoruz, ettireceğiz.”

KASA SERMAYE İÇİN BOŞALTILDI, MEMLEKETE YOKSULLUK KALDI: TL BİR GÜNDE YÜZDE 5 ERİDİ
Akşener’e çağrı yaptı
Erdoğan, Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılıp parti kuracağı iddiaları ve Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’e yaptığı “Evine dön” çağrısı ile ilgili sorulara yanıt verdi.
Erdoğan, “Bu tür şeylere yabancı değiliz. Bizim içimizden de birileri ayrıldı, partilerini kurdular. Bu parti kuruşları nereye varır bilemem. Sayın Muharrem Bey’le ilgili, eski bir siyasetçi olarak onun doğal hakkıdır. Sayın Bahçeli’nin daveti ise doğrusu benim yadırgadığım bir davet değildir. O da olabilecek en makul çizgide bir davettir. Temenni ederim ki birlik, beraberliğin tesisine yönelik inşallah bir adım olabilir. Çünkü dağınıklıkta bir şey yok. Ne kadar birlik beraberlik artarsa, hele hele böyle HDP’yle, terör örgütleriyle el ele olmak milli ve yerli olarak düşündüğümüz İyi Parti’ye hiç uygun da düşmeyebilir. Böyle bir sıkıntının olması hasebiyle zaten böyle bir davet de gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Ve ülke genelinde de bir bütünleşmenin gereği bana göre önemlidir diye düşünüyorum” dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli