Erdem Mit Tır'ları belgelerini Bülent Tezcan'dan Aldım

Erdem Mit Tır

CHP İstanbul Milletvekili Erden Erdem, Artı TV'ye telefon ile bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, ''Bu tutanakları ben genel başkan yardımcımız Bülent Tezcan’dan temin ederek tweetler attım.'' şeklinde konuşt

Erdem Mit Tır'ları belgelerini Bülent Tezcan’dan Aldım

CHP İstanbul Milletvekili Erden Erdem, Artı TV'ye telefon ile bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, ''Bu tutanakları ben genel başkan yardımcımız Bülent Tezcan’dan temin ederek tweetler attım.'' şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz gün Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'ya seyahat etmek isterken hakkında 22 yıl hapis istemiyle hazırlanan iddianame kapsamında alınan yurtdışı yasağı nedeniyle Almanya'ya gidememişti.CHP'li Eren Erdem’e yöneltilen suçlamalar arasında 'MİT TIR’ları operasyonuna ilişkin tutanaklarının kendisinde olması ve bunları paylaşması da' yer alıyor.' Ayrıca Erdem’in Zaman gazetesine düzenlenen operasyon günü gazeteye giderek destek olması da suçlamalar arasında yer alıyor.

Eren Erdem Artı TV’ye dün gece telefon ile canlı yayına bağlanarak hakkındaki suçlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Erdem, ''Ben CHP Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye gittiğim zaman kafama göre gitmem. Benim gideceğim her gazetede bir talimat vardır, partimin bir iradesi vardır. O gün de Zaman Gazetesi’nin önüne genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Enis Berberoğlu’na verdiği talimatla gittik. Diğeri de MİT tırları davası hususunda yaşanan hadise. Yarın biz bunu savcılara da söyleyeceğiz. Bu tutanakları ben genel başkan yardımcımız  Bülent Tezcan’dan temin ederek tweetler attım.'' dedi.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli