Ercan Çiğ Yememişim ki Karnım Ağırsın'

Ercan Çiğ Yememişim ki Karnım Ağırsın

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan “Benim ve kurumum hakkında ortaya atılan İddiaların son derece yanlı, yanlış ve uydurmadır” dedi.

Ercan “Çiğ Yememişim ki Karnım Ağırsın”  

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan “Benim ve kurumum hakkında ortaya atılan İddiaların son derece yanlı, yanlış ve uydurmadır” dedi.
 
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, yerel gazetelerde kendisi hakkında yapılan haberlerin gerçeklerle ilgisi olmadığını söyleyerek açıklamada bulundu.
 
“Görev ve sorumluluğumun ne kadar önemli olduğunu biliyorum”
Ercan, “9 yıldan beri Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimi laiki ile yapıyorum. Görev ve sorumluluğumun ne kadar önemli olduğunu biliyorum, bu görev kutsal bir görevdir.
“çiğ yememişim ki karnım ağırsın”  bakınız belediye ile olan çalışmalarımızda, belediye ile ilgili hiçbir kişi elden para almaz, belediye lojistik destek sağlar.  Belediye bir taahhütte bulunursa kendileri o taahhüdü gerçekleştirir. Hakkımızda şahsım ve kurumumla ilgili medyada iftira haberler yapıldı.”
 
“2004 yılında öğretmenlik yaptığım dönemde kooperatiften edindiğim bir evdir”
Ercan “Özellikle şahsımla ilgili oturduğum evimin 3-4 trilyon TL değerinde olduğu yazılmış. 2004 yılında öğretmenlik yaptığım dönemde kooperatiften edindiğim bir evdir ve söylenen rakamın onda biri ederi yok. Merak edenler emlak piyasasından araştırabilirler. Kardeşim adına kayıtlı bir şirketi var. Şirket denilen iş yeri 2. sınıf işletmedir. 2. sınıf işletmenin ne kadar fatura kesebileceği, ne kadar imalat yapabilecekleri mevzuatta, kanunda yer almaktadır. O kadar yüksek ihaleleri almak için gerekli belgeler kardeşimde zaten mevcut değildir. Yani mevzuata göre devlet ihalelerine girebilme şartları kendisinde yoktur.”
 
“Hiçbir kişiye veya kuruma maddi çıkar sağlamak gibi bir işin içinde olmadım”
 
Ercan “Benim ve kurumum hakkında ortaya atılan İddiaların son derece yanlı, yanlış ve uydurmadır. Ayrıca burada çalışan personel ile ilgili, servis ve kantinler ile ilgili yapılan haber asılsız ve yanlıştır. Hiçbir kişiye veya kuruma maddi çıkar sağlamak gibi bir işin içinde olmadım.”
 
“El çektirme nedenim, yolsuzluk, görevde suiistimaldir ve başarısızlıktır”
Ercan “İddiada yer alan araçların plakalarını araştırırsanız bu araçların hurdalıkta olduklarını, yani trafikte olmadıklarını görebilirsiniz. Benim, makamımı kullanıp onlara veya başkalarına her hangi bir baskı yaptığım, her hangi bir dayatma yaptığım görülmemiştir. Ancak şu ana kadar soruşturma yaptığım, görevden aldığım 5 kişi vardır ve bunların neden alındıkları dosyalarında mevcuttur. El çektirme nedenim, yolsuzluk, görevde suiistimaldir.” ve başarısızlıktır. Bunlara seyirci kalamayız. Kısacası 9 yıllık görevim boyunca sadece 5 kişiye görevinden el çektirdim” diye cevap verdi.