Erbakan Hoca İçin Böyle Yazıyorlar

Erbakan Hoca İçin Böyle Yazıyorlar

Esenler’de bir yerel gazete Necmettin Erbakan’a övgüler yağdıran haberinde, “Sessiz çoğunluğun çığlığı olma görevini üstlenen Necmettin Erbakan'ın öğrencileri, şimdilerde Yeni Türki

Erbakan Hoca İçin Böyle Yazıyorlar

Ancak bu gazetecinin farlı bir Necmettin Erbakan hoca tarifi yaparak devamında  “Türkiye’de bir siyasi parti lideri olarak değil, toplumsal bir hareketin önderi olarak silinmez izler bırakan Necmettin Erbakan’ın, fikirleri, görüşü öğrencileri tarafından devam ettiriliyor. Milli Görüş’ün geleneğiyle yoğrulan Erdoğan, kendisini hedef alan darbe girişimlerine dik durarak, ülke ekonomisini güçlendirerek ‘Yeni Türkiye’nin temellerini atıyor.” diye yazmış.
 
Erbakan Hoca Böyle Söylemişti
Erbakan, vefatından önce Kanal B'de Fikret Bila'nın sorularını cevaplarken, Erdoğan'a İsrail üzerinden ağır sözlerle yüklenmişti. Erdoğan'ın İsrail'i desteklediğini söyleyen Erbakan, İsrail'in bütün zulümlerinden Erdoğan'ın da ortak olduğunu vurgulamıştı.

Erbakan şunları söylemişti: "Sen siyonizmi destekledin, İsrail'i destekledin. İsrail yeryüzünün en zengin kıtası olan Afrika'yı en fakir ülke haline getirdi. 1 milyar 300 milyon insanı ekmeksiz bıraktı. 100 milyon çocuğu ilaçsızlıktan öldürdü. Sen bu zulmün ortağısın dendiğinde yarın günah-sevap terazisi kurulduğunda mizanda nasıl kendini kurtaracak. 'Ya Rabbim ben bunun bu manaya geldiğini bilmiyordum' diyerek kendinizi kurtaramazsın."
 
 TAYYİP BU VEBALİN ALTINDAN KALKAMAZ
 Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bu vebalin altından kalkamayacağını dile getiren Necmettin Erbakan, "Tayyip yarın hesap gününde neyle karşılaşacak" ifadesini kullanıyor. Erdoğan'a bazı sorular da yönelten Erbakan, "Niçin ecdadının yolunu bıraktın da onlara (İsrail) destek olmaya kalkıştın? Niçin Filistin'i kan gölüne döndürdün? Biçin camide küçücük çocukları öldürdün? Akşamları televizyona bakarken gözünüzden yaş gelmiyor mu sizin? Benim geliyor. Bunların sebebi Türkiye'de AKP'nin iş başında bulunması ve onlara(İsrail) destek vermesidir."

PostMedya.com(19 Şubat 2014 Çarşamba)







  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı