Enver Yüksel'in ve Ailesinin Acı Günü

Enver Yüksel

Esenler Atişalanı’nın saygın esnaflarından iş adamı Enver Yüksel(Japon)un, kızı Emel Yüksel, Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu . Emel Yüksel, hayatının baharında, genç yaş

Enver Yüksel’in ve Ailesinin Acı Günü…

Esenler Atişalanı’nın saygın esnaflarından iş adamı Enver Yüksel(Japon)un, kızı Emel Yüksel, Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu
. Emel Yüksel, hayatının baharında, genç yaşta (33) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü ve yaşam mücadelesini kaybetti.

Atişalani Kemer mahallesinde ikamet eden Emel Yüksel,  18.04.2016 Pazartesi günü öğleyin namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, CHP eski ilçe başkanlarından Cemal kaya, Selçuk Türkoğlu, CHP mahalle temsilcileri, esnaflar, iş adamlarının yanı sıra, ailesi ve çok sayıta sevenleri katıldı. İş adamı Enver Yüksel’in  kızı Emel Yüksel, Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Kötü haberi, duyan, komşuları, arkadaşları ve sevenleri, genç yaşta yaşama elveda diyen Emel Yükselin evinin önünde ağıtlar yaktılar, gözyaşları sel oldu.
 
Merhume, Emel Yüksele yakılan ağıtlar şöyleydi,  “şu üç günlük dünyada tanıdığım en temiz, en dürüst ve en iyi insanlardan biriydin. ‘Kanatsız melek’ tanımı en çok sana yakışırdı. Belki de bu kirli dünya senin gibi melek ruhlu birine fazla geldi. Söylenecek, anlatacak o kadar çok şey var ki… Velhasıl seni hep kalbimizde ve yüreğimizde yaşatacağız. Seni her zaman hatırlayacağız, güzel arkadaşımız. O sıcacık, içten, gülen gözlerinle. Hayatımıza hep güzel şeyler kattın, yüce Rabbim de ahirette sana nice güzellikler nasip etsin. Seni çok seviyoruz…”şeklindeydi.
 
Bizde hayatının baharında aramızdan gencecik yaşta ayrılan, Merhume Emel Yüksele, Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.