Engin,'Ülkenin Geleceği İçin Oyunuz Hayır' Olsun

Engin,

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, CHP eski kadın kolu başkanı ve mahalle komisyon üyesi Aysel Gülden’in düzenlediği Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu, hastaları ziyaret etti. Engin,

Engin,”Ülkenin Geleceği İçin Oyunuz “Hayır” Olsun
 
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, CHP eski kadın kolu başkanı ve mahalle komisyon üyesi Aysel Gülden’in düzenlediği Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu, hastaları ziyaret etti. Engin, Mahalle sakinlerine “Ülkenin geleceği için, çocuklarımızın yarınları için ve en önemlisi cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için oyunuz “hayır” olsun”dedi.
 
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, Hülya Güntaş, CHP Esenler ilce başkanı Bülent Ütebay ve partililer beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundular. CHP heyeti yapılan ziyaretten memnun katlıklarını ve bu toplantının çok önemli olduğunu, önemi kadar anlamlı olduğunu söyledi. Didem Engin, 16 Nisanda yapılacak olan referandumda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, özellikle kadınlarımızın eşlerini, çocuklarını hatta komşularını “hayır” oyu vermeleri için çalışmalısınız ve vatandaşlarımızın referandumda oylarını kullanmasını sağlamalısınız” dedi.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli