Engin Baba Ziyaret Turunda

Engin Baba Ziyaret Turunda

Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Engin Baba Milli Merkez Oluşumu'nun Başkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Türk siyasetinin duayen ismi Hüsamettin Cindoruk’u makamında ziyaret ederek tavsiyelerini



Engin Baba Ziyaret Turunda…
 
Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Engin Baba Milli Merkez Oluşumu'nun Başkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Türk siyasetinin duayen ismi Hüsamettin Cindoruk’u makamında ziyaret ederek tavsiyelerini almak istediklerini belirtti.
 
Engin Baba’nın bu ziyaretinde, Sayın Cindoruk’un CHP'ye destek vermesini istedi.. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya,,Demokrat Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Eyüp Güngörmez, Atatürkçü Düşünce Derneği Marmara Bölge Başkanı Dr. Ahmet Metin, Beşiktaş Çarşı grubu adına İrfan Görkem katıldı.  Engin Baba’nın aday olduğu taktirde her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler.Sayın Güngörmez Engin Baba ile Beyoğlu Belediye Meclisinde eskiden birlikte çalıştıklarını, kendisine her zaman yardımcı olduklarını, bugünde her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

 Dr. Metin ise Gezi direnişinde İstanbul Tabipler Birliği adına Sağlık kabininde görev yaptığını, Engin Babayı orada tanıdığını, Engin Babanın Gezi direnişi zamanında yaptığı yardımlara, özellikle sorumlu oldukları sağlık kabinlerine tıbbi malzeme desteği için müteşekkir olduklarını, getirdiği malzemelerle birçok yaralıyı tedavi etme imkânı bulduklarını belirtti. Engin Baba, gezi olaylarında baştan sona kadar büyük mücadele verdiklerini, kendi İlçesi olduğu için de ayrıca önem arz ettiğini, gezi parkı olayları dolayısıyla çok iyi dostluklar kurduğunu, orada birlikte mücadele ettiği arkadaşlarla sık sık toplanıp durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

 Sayın Cindoruk’tan sadece İstanbul un Beyoğlu İlçesinde değil tüm Türkiye’de desteklerini beklediklerini söylemesi üzerine eski meclis başkanımız Cindoruk’ta; Bunu arkadaşları ile konuşacağını, neler yapıp yapamayacaklarını ve desteğin verilmesi noktasında olduklarını söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Engin Baba daha sonra  Prof. Dr. Zekeriya Beyaz hoca ile bir araya geldi. Kendisinden Beyoğlu Belediye Başkan adayı olduğu taktirde yardım  talebinde bulundu.Milli Merkez oluşumunun neden CHP yi desteklemesi gerektiğini uzun uzun anlattı.
 
 Bunun üzerine Prof. Dr. Zekeriya Beyaz arkadaşlarıyla bu konuyu konuşacağını söyledi. Kendisini tanımaktan dolayı çok mutlu olduğunu sosyal konularla uzun zamandan beri ilgilendiğini ve birçok projesi olduğunu, bu projeleri Engin Baba ile ileride paylaşmaktan mutluluk duyacağını, her türlü yardıma hazır olduğunu beyan etti. Çok faydalı bir görüşme gerçekleştiğini söyleyen Engin Baba hocaya teşekkür etti. Hâyır dualarını almak istediklerini, önümüzdeki devrede birlikte çalışmaktan mutlu olacağını söyledi. 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı