Tarih: 14.12.2012 19:41

Engellilerin Her Zaman Yanındayız

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Koç/7-24esenlerhaber


Engellilerin Her Zaman Yanındayız


Esenler Menderes Mahallesi’ndeki Mavi Yıldız Rehabilitasyon Merkezi’nde mülki amiri Nazım Madenoğlunun verdiği sabah kahvaltısında, Madenoğlu '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engellilerimize değer verip onların yanında olanları plaketle ödüllendirdi

Kahvaltıya Esenler İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Milli Eğitim birim müdürleri, Esenler Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sema Kulu Şentürk, belediyenin ilgili bölüm yetkilileri, Engelli dernek başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra yerel gazeteciler ve çok sayıda engelli yakını katıldı.


Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu Mavi Yıldız Rehabilitasyon Merkezi sahibine, müdürüne ve kahvaldıya katılanlara teşekkür etti.


Madenoğlu” Hem zemin hem de zaman konusunda uygunluk olmadığından kısa konuşacağım. Bugüne kadar bir şeyler yapılmadı demek doğru olmaz, engellilerimizi hatırlamak onlarla bir kahvaltı bile yapmak çok önemli bir iştir. Bu nedenle buraya katılanlara bu kahvaltıya emeği geçenlere, engellilerin etkinliklerin kamuoyu ile paylaşılması ve tanıtılması için çaba gösterenlere teşekkür ederim

Kısaca Esenler’de artık kervan yürümeye başlamıştır. Ve bu saatten sonra kervanı yolundan alıkoymaya kimsenin gücü yetmez. Ben bu çalışmalarımıza destek veren tüm kurumlarımızla birlikte basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esenler İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun konuşmasından sonra Emeği geçenlere “Kaymakamlık Teşekkür Belgelerini” takdim etti.


 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —