Engellilerden CHP İlçe Başkanına Plaket

Engellilerden CHP İlçe Başkanına Plaket

CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özdenin büyük katkılarıyla Atışalan görme engellileri derneğinin yaptığı kamp gezisi tamamlandı.





Engellilerden CHP İlçe Başkanına Plaket
 
 
CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özdenin büyük katkılarıyla Atışalan görme engellileri derneğinin yaptığı kamp gezisi tamamlandı.
 
 
"Tatil Herkesin Hakkı" Projesiyle İstanbul-Bakırköy Belediyesinin başlatmış olduğu yaz kampı tatili Fethiye Hisar önünde idi. CHP Esenler ilçe başkanının bu yaz kampı için Bakırköy belediyesinde görme engellileri için aldığı kontenjanı iyi kullanan görme engellileri bu geziden bir hayli memnun döndüler.


 
Katma dönen görme engellileri ilk iş olarak dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile kendilerine bu kamp gezisinde katkı sunan ilçe başkanı Halil Özdeni makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özdene plaket vererek teşekkürlerini sundular.


 
CHP Esenler ilçe binasında görme engellilerine ikramda bulunan Özden “sizler bizleri ziyaret etmekle onurlandırdınız, ilçe binamızın beşinci katına çıkma zahmeti gösterdiniz, görmeyen gözlerinizle buraya kadar yoruldunuz, haber verseydiniz ben ve yönetim kurulum sizlerin ayağına gelirdik diyerek sözlerine devam eden Özden


 
“Hiç kimse sahibim yok diye düşünmesin sizlerinde vatandaşlarımın da sahibi önce Allah sonrada CHP’dir. Ben ve örgütüm yalnız sizin değil tüm engellilerin emrindeyiz, sizler bu toplumun bir parçasısınız, ben kendim için kimseden bir şey istemem ama sizler için gidemeyeceğim, çalamayacağım hiçbir kapı olamaz” dedi.


 
Ziyaretten ve geziden bir hayli memnun olan görme engellileri dernek başkanı Ali Urlu ise” Sayın başkan bize göstermiş olduğunuz alakadan dolayı öncelikle engelliler adına teşekkürlerimi sunuyorum, sizlerin yapmış olduğu bu hizmet umarım ki diğer siyasi partilerinde harekete geçirecektir. Biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz benim derneğimde her görüşten insan vardır, biz yapılan iyilikleri asla unutmayız, görmüyoruz ama hislerimiz hassastır. Gören gözlerden daha iyi gördüğümüze inanıyoruz” dedi.


 
Daha sonra ikram edilen çaylar içildi çikolatalar ikram edildi, engelli vatandaşlarımız ve ev sahibi CHP ilçe örgütü memnuniyetlerini birlikte fotoğraf çektirerek belgelemiş oldular.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli