Engellilerden Bölükbaşı'na moral desteği

Engellilerden Bölükbaşı

İstanbul 2. Bölge Bağımız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı’nı derneklerine ağırlayan Esenler Görme Engelliler Derneği Yönetimi ve üyeleri, Bölükbaşı’nın milletvekili olması halinde engel

 
İstanbul genelindeki büyük STK’ların kendi yörelerinden bir Milletvekili adayı gösterilmemesi nedeniyle büyük destek verdikleri İstanbul 2. Bölge Bağımız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı, çalışmalarına son hızla devam ediyor.
 
Her zaman olduğu gibi önceki günde Esenler Görme Engelliler Derneği’nin davetine icabet eden İstanbul 2. Bölge Bağımız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı engelliler ve ailelerinden destek istedi. Engelli derneklerinin kendisi için hep ayrıcalıklı olduğunu belirten Bölükbaşı şöyle konuştu;


   
“Esenlerimizdeki 5 engelli derneğinin hem üyesiyim hem de içinizden biriyim. Bildiğiniz gibi Esenler’de 500’e yakın dernek var ama benim için 5 engelli derneği daha ayrıcalıklıdır. Tabi sadece Esenler’de değil ülkemizin her yerindeki engelli derneklerinin yeri benim için özeldir. İnşallah sizlerin desteğiyle, gayretleriyle ve dualarıyla Bağımız Milletvekili olup parlamentoya gittiğim zaman sizlerin gerçek anlamda temsilcisi, sesiniz ve nefesiniz olacağım.
 
Bunu gönül huzuruyla söylüyorum. Çünkü bu güne kadar siyasi partiler engellilere ve engelli yakınlarına sözde değer verdiler. Özde değer verdikleriyle alakalı ciddi endişelerim var. Zaman zaman bazı siyasi partiler listelerine engelli kardeşlerimizi koydular ama hepsini parti liderleri belirlediği için bu engelli kardeşlerimiz yeterince seslerini yükseltemediler. Çünkü hepsi sizin kendi içinizden seçip oraya gönderdiğiniz değil, liderlerinin milletvekiliydiler. İnşallah bu kardeşiniz bağımsız ve bağlantısız sadece sizlere tabi olarak, sizlerin destekleriyle parlamentoya gideceği için hiç kimsenin sansüründen geçmesi gerekmeyecek. Sizlerin hayat standartlarınızın daha yukarıya taşınması adına orada sizlerin sesi ve nefesi olacağımın altını çiziyorum ve bunun sözünü veriyorum.


 
Sizlerde beni destekler ve gereken katkıyı sunarak parlamentoya gönderirseniz sizlere daha büyük katılım sağlayacak Ayhan Bölükbaşı göreceksiniz. Ayrıca buraya gelemeyen arkadaşlarınıza, dostlarınıza sevgi ve saygılarımı iletir, onlarında desteğine ihtiyacım olduğunu söylerseniz beni mutlu edersiniz. Son olarak beni burada ağırladığınız ve moral desteği verdiğiniz için hepinize şükranlarımı ve teşekkürlerimiz arz ediyorum.”