Emre Yılmaz, Halkın İradesine Darbe Yapanlar Kaybedecekler'

Emre Yılmaz, Halkın İradesine Darbe Yapanlar Kaybedecekler

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, tüm gençlerimizle el ele verdik seferber olduk, biz kazanacağız, halkın iradesine

HAZİRANLAR GÜZELDİR, HAZİRANLAR BİZİMDİR
Emre Yılmaz, 23 Haziran İBB Seçimi İstanbul’un ve gençlerimizin kader oylaması olacak. Bugün Esenlerdeyim, İstanbul’da birçok ilçede seçim çalışmalarına katıldım.  Esenler diğer ilçelerimize göre zayıf bir durumda olduğu için bugün buradayım. CHP ve Millet İttifakını gençlerinin gözlerindeki ışığı gördüm. Esenlerimizde gençlerimizin stant çalışmaları sürüyor, ev ziyaretlerini milletvekilleri yapıyor.
 
Millet ittifakı, genciyle, kadınıyla, örgütüyle ve halkımızla el ele vermiş topyekûn mücadele veriyor. Esenler’de heyecan doruk noktasına ulaşmış durumda, İmamoğlu’nun zaferi için ne gerekiyor ise yapılıyor. Pazar günü inanın ki seçimi, adayımız İmamoğlu büyük bir farkla kazanacaktır. Haziranlar güzeldir, Haziranlar bizimdir. Biz hak, hukuk, adalet yürüyüşünü Haziranda başlattık. İmamoğlu’ da adaletsizliğe, hukuksuzluğa karşı ve halkın iradesine darbe yapanlara karşı başlattığı bu yürüyüşün kazananı olacaktır, hak yerini bulacak ve“Her şey çok güzel olacak”  dedi.
 
AYDOĞDU, “HUKUKU KATLETTİLER, GELECEĞİMİZE DARBE YAPTILAR”
CHP’nin çalışkan, üreten, sınıf bilinciyle halk mücadelesi veren gençlik kolu başkanı Ersel Aydoğdu, “31 Mart ve sonrası yapılan adaletsizliği kimse kabullenemedi, hukuku katlettiler, geleceğimize darbe yaptılar. Bakınız etki karşı tepkiyi doğurdu. 23 Haziran seçimleri bu nedenle daha başka bir havada geçiyor, heyecanı ve coşkuyu yaşıyoruz. Gençlerimizle gece gündüz demeden emek verdik, çalıştık bunun karşılığı da elbette kazanmak olacak. İmamoğlu kazanırsa İstanbullular kazanacak, ülkemiz normalleşecek.
 
AKP’NİN ADAYININ ÜLKE İNSANIMIZA FAYDASI DEĞİL ZARARI OLUR”
 Ne hak ne de hukuk tanıyan ve giderek meşruiyetten kopan, herşeye olduğu gibi bu sapık ve saldırgan tutumuna da İslam’ı alet etmeye çalışan, insanların hayatlarını keyfine göre meşru ya da gayri meşru ilan eden AKP iktidarı yoruldu- yönetemiyor.  Yorulan iktidarın adayından ülkemize ve ülke insanımıza hayır gelmeyeceği gibi şehrimize zarar gelecek. Bu nedenle mutlaka ama mutlaka biz kazanmalıyız. Her türlü sahtekarlığın önlemini aldık. Gençlerimiz ve örgütümüz hazır, her şeyi kontrol edeceğiz, denetleyeceğiz. Emin olun her şey çok güzel olacak'' dedi.

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli