Emniyet Müdürü CHP'yi Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü CHP

Esenler emniyet müdürü Zülküf Atılgan CHP Esenler ilçe başkanını makamında ziyaret etti. Esenler emniyetinin çalışmaları hakkında bilgi sundu.




Emniyet Müdürü CHP’yi Ziyaret Etti        
 
Esenler emniyet müdürü Zülküf Atılgan CHP Esenler ilçe başkanını makamında ziyaret etti.
Esenler emniyetinin çalışmaları hakkında bilgi sundu.

  

CHP İlçe merkezinde ilçe başkanı tarafında karşılanan Atılgan’a yapılan ikramdan sonra hoş geldin konuşması yapan Halil Özden ziyaretten bir hayli memnun olduğu gözlendi. Partililerin sorduğu sorulara emniyet müdürü Atılgan içtenlikle cevap verdi.
 
Minibüsler Kurallara Riayet Etmeleri Gerekiyor

“Atılgan minibüsler kurallara riayet etmeleri gerekiyor, münübüsler için cep durakları yapılmış buralarda yolcu indirip bindirecekler ayakta yolcu almak yasaktır. Bunlara uymayan sürücülere ceza kesiyoruz, bundan sonrada ceza kesmeye ve sıkı denetimlere devem edeceğiz. Yön tabelaları UKOME’nin yetkisindedir ara sokaklardan seyri sefer yapan araçların UKOME’nin çizdiği güzergâhtan seyahat etme mecburiyetleri vardır”
 
Parkları 24 Saat Gözetliyoruz
 
“Esenlerde göreve başladığım günden beri sıkı denetimler yapıyoruz. Halkın huzur ve emniyetini sağlamak için ekiplerimiz ile 24 saat hizmet veriyoruz. Kamera sistemini genişleterek altı kamera daha belirli yerlere yerleştirdik. Özellikle parkları bu sistem 24 saat gözetleyerek kontrol altına aldık”
 
Şikâyet Yerine Beş Dakika’da Ulaşıyoruz
 
“Sokaklarda ve mahalle aralarında toplanan gençlerin takibi için önleyici hizmetlere bağlı ekipler görev yapıyor. Esenler de 29 ekip ile hizmet veriyoruz, şikâyet yerine beş dakika süresinde ulaşıp müdahale ediyoruz. Köpeklerle mücadele edilmesi belediyenin görevidir. Bunlar alınıp barınaklara götürülmelidir”
 
Esenlerin imajını değiştireceğiz
 
“Hırsızlık ve madde bağımlıları ile ekiplerimiz mücadele ediyor, evlere yapılan hırsızlıkların yanı sıra oto hırsızlığı ve kap kaçla 24 saat mücadele ediyoruz. Esenler suç oranı bandında istediğimiz sırada değil 25.sıra yüksek bir sıradır. Esenlerin suç oranını aşağıya çekerek Esenlerin imajını değiştireceğiz” dedi.
 
 
 
 
 


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu