Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik

Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik

Esenler’de Emlak vergilerine %50-55’e varan arıtışlara giyimkent yönetiminden tepkigelirken , tekstilkent yönetiminden herhangi bir ses çıkmaması , tekstil kent kooperatif üyelerini çileden çıkardı.

Emlak Vergilerine Giyimkentten Tepki, Tekstilkentten Sessizlik
Esenler’de Emlak vergilerine %50-55’e varan arıtışlara giyimkent yönetiminden tepkigelirken , tekstilkent yönetiminden herhangi bir ses çıkmaması , tekstil kent kooperatif  üyelerini  çileden çıkardı.
 
Tekstilkent’in sessizliğine sesiz kalmayan, kooperatif ortaklarından Şenol Özyürt ve Aykut Saka, sosyal medya hesaplarından yaptıkları yayınlarla, Yaşar Küçükçalık ve yönetimine hesap sordular.
 
Tekstil kent kooperatif ortaklarından Şenol Özyürt ve Aykut Saka, sosyal medya hesaplarından yaptıkları yayınla, tekstilken yönetim kurulu başkanı Yaşar Küçükçalık ve yönetimine, ateş püskürürken, Esenler Belediyesinin bu uygulamasını da doğru bulmadıklarını belirterek Başkan Göksu’ya da göndermede bulundular.
 
İşte sosyal medya yolu ile yayınlanan o deklarasyon
3 Nisan 2016 tarihli Seçimli Genel Kurulda yeterli oyla seçilmemenize ve YETKİ almamanıza rağmen aidat parası bahanesiyle YETKİSİZ ilamsız takipte ödeme emri göndererek kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

21 Haziran 2017 tarihli Olağan Mali Genel Kurulun yapılmaması için salonu terk ettikten sonra kooperatif parası ile ORTAKLARA Asliye Ticaret Mahkemelerinde YETKİSİZ davalar açarak kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

1 Ağustos 2017 Salı günü saat 07.00 dan itibaren ortaklar kendi mülklerine girerken yaptığınız sözleşmeden bihaber olarak EMPARK işletmesine otopark ücreti ödemek zorunda bıraktırarak kooperatife ve ortaklara zararlar verdiniz…

Küçükçalık yönetimi olarak OTOPARK İHALESİNİ HANGİ YETKİYE dayanarak yaptığınızı? ve yaptığınız sözleşmenin örneğini sitenin resmi web sayfasından YAYINLAYIN !!!

Küçükçalık yönetimi olarak AKTİF HUSUMET EHLİYETİNİZİN OLMADIĞI için ortaklarınıza dava açama yetkinizin olmadığını 23.05.2017 tarihli altı (6) tane ISLAK İMZALI yazınızla kabul etmenize rağmen DAVA EHLİYETİ olmadan ortaklarınıza nasıl dava açtığınızı.? İhaleleri hangi yetki ile yaptığınızı .? sitenin resmi web sayfasından YAYINLAYIN !!!

İHRACAT KAPISI TEKSTİLKENT ..!!! 

Türk ekonomisinin en önemli ihracat kapısı olan ama ihracat yapması DIŞ GÜÇLER tarafından senelerce ENGELLENEN sitenin ORTAKLARINA yatırım cezası verilmek suretiyle KANUNİ HAKLARI ELİNDEN ALINDIĞI ve maddi-manevi zararlara kasıtlı uğratıldığı somut delillerle kanıtlı olduğundan Cumhuriyet Savcılarının sorumlular hakkında yakın tarihte re’sen soruşturma açacağı ortadadır.

TEKSTİLKENTTE KANUNLAR NEDEN UYGULANMAZ ..? OLUŞMUŞ ZARARLARI KİMLER KARŞILAYACAK..? TEKSTİLKENT ÖZERK BÖLGE Mİ..??? 

Küçükçalık yönetiminin 1163 sayılı Kooperatifler Kanununu, Yönetim Planını ve diğer Kanun maddelerini uygulamamasından dolayı oluşmuş zararları ortaklar kimden tazmin edecek.?

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve ekibi hakkında ‘’ 9207 sayılı Kanuna ve imara aykırı düzenlediği çalışma ruhsatlarını sitede dağıtması, tüm şikayetlere rağmen iptal etmemesi, İmar Kanununa aykırı sitenin imarını bozarak imar yolsuzluğuna karışması’’ gerekçeleriyle Küçükçalık yönetiminin yasal işlemleri başlatmamasından dolayı oluşmuş zararları ortaklar kimden tazmin edecek.?

Yolsuzlukları ve sitenin imarını düzeltmek için ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA, ADALET BAKANLIĞINA, İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINA, GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA Küçükçalık yönetiminin müracaat etmemesinden ve durumu gizlemesinden dolayı oluşmuş zararları ortaklar kimden tazmin edecek.?
 


SON OLARAK, SAYIN YAŞAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETİMİ .! SİTENİN RESMİ WEB SAYFASINDAN YETKİLİ OLDUĞUNUZU KANITLAMADAN .? SİTENİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINI BARİYERLERLE KAPATMAYIN..!! YENİ ZARARLAR OLUŞTURMAYIN VE ORTAKLARA ZARAR VERMEYİN… 31.07.2017
 

 Aykut Saka SAYIN YAŞAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETİMİ YETKİ BELGENİZ VAR İSE..? RESMİ WEB SAYFASINDAN YAYINLAYIN.!! YAYINLAYIN Kİ ZARAR TAZMİNİNİ KİMLERDEN TALEP EDECEĞİMİZİ BİZDE BİLELİM !!!


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli