Elektrik Teknisyenlerinden İmamoğlu'na ziyaret

Elektrik Teknisyenlerinden İmamoğlu

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası 30 Ocak 2022 tarihinde Perpa Konferans Salonu'nda Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Genel kurulda 20 yıllık kastlaşmış yapılanmaya son veren Haluk Bozali ve yönetim kurulu bugün İBB Başkanı İmamoğ

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odasının Başkanı Haluk Bozali ve yönetim kurulu bugün İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Gayet samımı bir ortamda gerçekleşen ziyarette, bugüne kadar yapılamayanlar ve bugünden sonra nelerin yapılması konuşuldu. İmamoğlu, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odasının çok önemli işler yapan bir oluşum olduğunu söyleyerek Başkan Haluk Bozali ve yönetimini tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odasının yeni başkanı Haluk Bozali ve iddialı yönetim kurulu 30 Ocak 2022 tarihinde devrim niteliğinde kazandığı seçimlerden sonra dur durak bilmeden, İstanbul halkına hizmet yapmak ve bugüne kadar hizmetlerde eksikleri tamamlamak için yoğun çalışma başlattıklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyareti çekilen hatıra fotoğrafıyla sonlandı.




 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli